Конфискуват „Кошарите” и басейна „Мария Луиза” – с видео

0
Коко Динев
Коко Динев

Мъжът, който е преспал с почти всички фолкаджийки и е направил две деца на две от тях – Коко Динев, получи „Кошарите” като сватбен подарък от Жоро Илиев и съпругата му Мая. Бракът на незнайно защо толкова оборотния сред жените Динев и Анелия отдавна приключи. Най-вероятно обаче бившата половинка на фолкпевицата скоро ще се раздели и с ценния подарък, станал арена на много свалки на собственика си.

Румен Гайтански
Румен Гайтански

Съществуват доказателства, че заведението и къпалнята „Мария Луиза”, която е на Румен Гайтански, съвсем скоро ще бъдат конфискувани от държавата. Причината е, че са били неправомерно придобити от покойния Жоро Илиев. Процесът по национализацията на частните обекти щял да бъде реализиран по схемата с отнетия от Георги Гергов Пловдивски панаир.стотачки Ако все пак Коко Динев и Румен Гайтански настояват да запазят собствеността си, ще трябва да се бръкнат много сериозно в джобовете си.
Румен Вълкът плати 15 млн. лева на Мая Илиева за „Мария Луиза”, а басейнът не работи вече от 6 години. Това може би ще се окаже основателна причина къпалнята да бъде върната на държавата и да функционира по предназначение.
Първоначално теренът под „Кошарите” също е бил държавна собственост, но впоследствие се оказа владение на пухкавия Динев. Ако той желае да запази кръчмата, ще се наложи да брои за нея  поне още 4 млн. лева – този път на държавата.
Виж защо плувният комплекс „Мария Луиза пустее от 6 години! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *