Конфискуваха дома на стрийптизьор заради необявени доходи

0

МаксимусБившият стриптизьор от „Максимус“ Стефан Колев се раздели с къщата си поаради влязла в сила осъдителна присъда за притежание на марихуана. Едновременно с това Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество е отнела имота на доскорошния  танцьор от еротичната формация  пишат от комисията.

Докато течала проверката, били под запор дяловете  на Колев в „Максимус шоу“ ООД, където той участва и набира нови «таланти»  както и още една фирма в Габрово, в която танцьорът също имал участие“. Запор отпрала дори съпругата му, която  е наполовина виетнамка и се говори, че била много изящна и красива. Но други пък  смятат брака им за съдружие и общи интереси.

Преди известно  време Колев беше  спипан за няколко лехи  марихуана, които беше засадил в двора на къщата си. Общото тегло  на листната маса беше четири килограма. Точно заради това започна и ревизия на фирмите и делата. Инспекторите се натъкнали на доста замислящи данни – оказало се, че при Колев има доста сериозно разминаване между доходи и разходи, като сумата била в размер на около 400 000 лева. От комисията внесли допълнителен иск в съда за същата сума.

Съдът призна  бившия еротичен танцьор за виновен и габровската му къща бе отнета в полза държавата. В града се говори, че голямата сума не била натрупана от продажба на марихуана, а на жива плът. Част от  момчетата, които се въртяли около балета,се продавали назаможни дами за по една вечер, като Колев си удържал солидна комисионна след всяка сделка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *