Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Комисията „Кушлев“ погна Алексей Петров и компания

alexei PКомисията „Кушлев” погна Алексей Петров и още петима негови авери задържани при операция „Октопод”. Ще бъде запорирано имущество на стойност повече от 40 млн. лева. Най- ощетен обаче няма да е бившият дансаджия, а Пламен Стоянов – Големия Дамбовец.

Алексей Петров се оказа, че не е най- богатият „октопод”. Комисията ще запорира имоти оценени на малко повече от 3 млн. лева. В списъка на Кушлев попадат луксозен автомобил, магазин, апартамент и още седем други имота. Освен тях, комисията ще сложи ръка върху акциите на Петров в няколко различни фирми.

Пламен Стоянов – Големия Дамбовец ще се сбогува с

Големия Дамбовец е най- заможният

Големия Дамбовец е най- заможният

недвижима собственост на стойност 33 млн. лева. Олигархът сериозно е инвестирал в земеделски и горски площи. Притежава 186 ниви и 90 гори. Автопаркът му наброява 17 скъпи возила и 100 камиона. Дамбовецът е собственик на цяла жилищна кооперация, както и на акции във фирми. Брат му Малкия Дамбовец е далеч от богатството на батко си. Ще му бъдат запорирани имоти за половин милион лева.

Пазарджишкият бизнесмен Николай Велков ще загуби в полза на държавата имущество за 4 млн лева. Велков е директора на застрахователната фирма „Дженерал лизинг”, управлява едно

Марчело Джотолов

Марчело Джотолов

от подразделенията на „Лев Инс” – „Лев инвест”. Има участия им в енергийни фирми. Името му изплува преди години, когато бе разбита фабрика за производство на синтетични наркотици.

Марчело Джотолов, който нашумя като шеф на предизборния щаб на скандалния кмет на Несебър Николай Димитров, ще се отчете с 600 хил. лева.

Директорът на надзорния съвет на „Лев корпорация” Момчил Кръстев също попада под ударите на Стоян Кушлев. Комисията ще му запорира имоти за над 200 хил. лева. skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *