Колко още бизнесмени трябва да се самоубият, за да си размърдат управляващите задниците?!!

1
samoubiistvo1
Модата на гърмящите се бизнесмени...

Skandalno.net Икономическата криза вече става все по-жестока и безмилостна и в нейните клещи попадна първата жертва в България. Поне първата доказана жертва поради тази причина. Защото всеки ден някой скача от покрива на блока или се хвърля под влака. И в повечето от случаите причината е все една и съща: отчаяние и безизходица.

Доскоро преуспяващ бизнесмен се самоуби ритуално, като остави сираци три деца от два брака. Горан Иванов / на 48 години/ си тегли куршума на гроба на баща си. Бизнесменът от Бургас от години въртял успешен бизнес. Притежавал агенция за недвижими samoubiistvo2имоти, имал и строителна компания. Инвестирал и на Българската фондова борса. Накупил много парцели с инвестиционна цел около Царево. Поддържал изключително добри взаимоотношение с бившата министърка на труда и социалната политика Емилия Масларова, която вече е разследвана за далавери в особено големи размери по време на участието й в управлението на предишното правителство.

Кризата обаче помита като цунами постигнатото досега от бизнесмена. Само от строителната дейност загубите му достигнали почти 2 милиона лева. Парцелите около Царево са обявени на безценица за продажба, но въпреки това – купувачи няма. Ударите samoubiistvo3започват един през друг през миналата година. Оставил и втората си съпруга. И посегнал към чашката. Всеки ден се напивал до умопомрачение. Опрял и до услугите на лихвари, които го довършили.

Горан Иванов стрелял в себе си на сигурно – насочил дулото на личния си законен пистолет под брадичката. Но куршумът не го довършил на място. Живял още четири часа, в които докторите напразно се борили да го върнат от другия свят. И може би за добро, защото според специалистите е щял да бъде жив труп.

Не казвайте, че този мъж си го е търсил, защото се е опитвал да наскочи себе си и инвестирал безразсъдно. Сегашното правителство, което все още се носи на крилете на народното доверие, получава с този случай предупредителен сигнал. Бойко samoubiistvo4Борисов и Симеон Дянков продължават да се фукат с финансовата стабилност на България, която означава блокирани във валутен и отделно във фискален резерв милиарди левове. Продължава да се тупа в гърдите, че няма нужда от заеми от МВФ. А в същото време дължи стотици милиони левове на фирмите, които са работили по държавни поръчки, а не са получили нищо в замяна. Това означава, че бизнесмените са поставени на колене, а наемните им работници – са изправени до ръба на покрива.
Колко още самоубийства на бизнесмени и работници трябва да станат, за да си размърдат задниците?  Skandlno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Kolko oste biznesmeni triabva da zagubi Balgaria zada se razmardat upravliavachtite i nai ve4e gospoga Maslarova zastoto tia znae istinata za Goran Ivanov tazi gena triabva dane moge da zaspi ot neinite 4erni dalaveri.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *