Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Колко алкохолици има в България?!?

alkoholitsi1skandalno.net Неофициалната статистика на Дружеството на анонимните алкохолици сочи, че над 80 000 души са алкохолиците у нас, а още почти половин милион злоупотребяват редовно. В световен мащаб любителите на чашката възлизали на … 2 млн. души. Данните са според страничката на „Анонимни алкохолици“ в свободната енциклопедия в интернет „Уикипедия”.

Председателите и на двете организации – на българската и на америкaнската, са бивши алкохолци. Напоследък у нас обаче забелязахме тревожна тенденция, изразяваща се в все по-нарастващото движение, демонстриращо лбовта си към алкохола. Българин дори основа в интернет мрежата ФейсбукБългарска дамаджан партия”, коятоalkoholitsi2 за отрицателно време навъртя 5 000 участници. Партията прокламира ценностите на така наречените „истински ценители на алкохола”. Лидерът и създателят на новата партия, бивш участник в един от сезоните на Биг Брадър, привества „всички истински пиячи”, но без… алкохолиците. От партията дори, забележете, освен, че били вече в коалиция с „Анонимните пиячи“, възнамерявали на следващите избори да влезнели и в Парламента!

Лидерът на БДП Светлан Шевров – Гроши вярва в чисто човешката потребност от чашка качествен алокохол, след тежък или нетежък ден, като пояснява, че alkoholitsi3инач е против „пиянските глупости, изцепки , обиждания, псувни, побои, разисъм” . Прочулият се с начинанието си бивш брадър дори демонстрира познания в областа на художествената литература, като цитира мнението на герой от руската класика, според който всички, въздържатели са или болни, или подлеци.

И че по-нормално е да не пушиш, дори да не се заглеждаш по жени, но да не пиеш – не-е-е, това било ненормално, противоестествено и водело до олгупяване, че дори и до шизофрения… Не-употребата на алкохол не само изкривявала представите за света, но този, който не пие, бил обладан от нечисти сили, служел на дявола, алкохоликизвънземните и в крайна сметка ставал гей или умирал от гъбички или херпес…
В същото време, мотото на партията гласи: „Нека бъдем по-добри , по- весели и най-усмихнати!” Но изпадайки в алкохолен делириум ли, питаме ние?! skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *