Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Колибри робот разузнава врага

Колибри робот е най-новият разузнавач

Колибри робот ще оказва помощ при разузнаване, без да привлича върху себе си излишно внимание. Това е най – новото американско изобретение, което специалистите нарекоха „Нано колибри“. “ Нано колибри“ е летящ малък робот, който ще има същностно предназначение при проучвания и други спец операции. Мини птичката – робот е дело на американската фирма “ Аеровърмънт“ и е  с тегло само 19 грама, но е снабдена със специален микрофон и камера. Уникалното по рода си изобретение може да лети до 8 минути, като развива скорост до 17 км/ч.

Мъничкото птиче е идеалният шпионин

Мъничкото птиче робот е изключително маневрено и с лекота заобикаля препятствията по пътя си, а освен това с лекота се противопоставя на вятър със скорост от 8 км/ч. Уникалният робот колибри се управлява дистанционно от оператор, който определя посоката на движение на  робота и целите му.

Американските военни отчитат, че механизираното птиче ще им е изключително полезно като агент, който да предава информация от различни точки на Земята, а също така би било и перфектен шпионин. От Пентагона вече обмислят да създадат и други роботи под животинска форма, които да им помагат като разузнавачи при различни операции по света.

Колибри робот разузнава врага! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *