Колежки: Емилия няма средно образование!

1
Емилия

Колежки на певицата Емилия опитаха да й подлеят вода по възможно най – грозния начин, който може да измисли подлото човешко съзнание. Пожелалите анонимност изпълнителки заявиха, че възлюбената на бизнесмена Коко Динев не само лъже, че има музикално образование от училището в Широка лъка, но даже въобще няма диплома за средно образование.

Клюкарките направиха всичко възможно, за разтръбят „новината” посред първия учебен ден за тази година – 17 септември, но малцина им повярваха. Самата Емилия коментирала пред свои приятели, че тези приказки са плод на типичната българска завист и желанието да навредиш, вместо да помогнеш.

Емилия

„Възползват се сега да дрънкат, защото Коко има проблеми. Това за никого не е тайна и веднага ще се намерят такива изроди, които да ти развалят още повече настроението. Потресена съм докъде може да стигне човешката подлост. Имам средно образование, но това си е моя работа” – казала Емилия.

Според други версии обаче, певицата действително завършила гимназия, но съвсем не в Широка лъка, както много пъти е споделяла. Дипломата си получила от училище в Димитровград, а в музикалното школо изкарала само две години. След това се преместила с надеждата, че в града на Пайнер ще бъде забелязана, както и станало.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=KSE5PWHz8II

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *