Колеги дундурят Патрик, докато Венета Райкова снима

2

Венета Райкова довела сина си на снимки в телевизията. Пред всички казала, че иска да покаже на детето как работи и то да свиква с атмосферата. Рожбата на татко Тишо обаче никак не харесала обстановката, тръшкала се на мокета, буйствала и се наложило сценични работници да я утешават.

По време на целите снимки работниците грохнали от изтощение да укротяват синчето на телевизионната водеща, което изобилствало от капризи и изобщо не свикнало с атмосферата. Зли езици говорят, че Венета докарала детето, защото просто нямала къде да го остави. Услугите на бавачките в София поскъпнали, а нейната заплата не помръдвала. Помръдвал само рейтингът на предаването й и то в посока надолу.

 Ако същото движение продължи, водещата може да остане и без работа, пророкуват работещи в телевизията, които не харесват „Горещо“. Паричното притеснение може да е дошло и от заканата на Юксел Кадиев да съди Райкова за това, че е дала думата само на бившата му жена Бонка, а неговото мнение не било излъчено. Месеци преди това гръмнаха още два скандала с водещата на „Горещо“. Единият за участието й в групов секс с двама мъже, а другият беше признание на Ванко 1, че му е правила орална любов и искала да го разведе с жена му.

 

Венета Райкова е фурия на екрана. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *