Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кола на НСО помете джипа на Бойко Борисов, после отричат

Бойко Борисов

Джипът на министър – председателят Бойко Борисов бил ударен от съпортната кола на НСО при посещението му в Благоевград вчера. Високопроходимата машина била управлявана лично от премиера, който за секунди намалил на кръстовище и бил ударен от автомобила на собствените си охранители. За щастие нямало никакви поражения по хората, само на мпс-тата били нанесени леки щети.

До инцидента се стигнало, след като малко след шест часа вечерта, Борисов се качил собственоръчно да управлява джипа, за да отиде до местния стадион „Христо Ботев”, за да инспектира лично обновеното осветление на спортното съоръжение. На място с кръгово движение между известните сред местните заведения „Калисто” и „Мръсното кебапче”, министър – председателят сбъркал пътя и продължил да се движи направо, вместо да свие надясно.

Бойко Борисов

Когато забелязал, че водещият полицейски автомобил потегля надясно, Борисов скочил върху спирачките и именно тогава бил натресен отзад от колата на своите гардове. Леката катастрофа не развали ничие настроение и премиерът така или иначе откри обновения стадион. На връщане към столицата, пак Борисов е управлявал джипа.

На по – късен етап, от НСО убедено отрекоха информацията за катастрофата. В официално изявление до медиите от охранителната служба заявиха, че въобще не е имало подобен инцидент.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Кола на НСО помете джипа на Бойко Борисов, после отричат

 1. Христо Драганов Отговор

  07.10.2012 в 0:01

  http://www.news359.bg/2012/07/12/saobshtenie-otnosno-koruptsiyata-v-bdzh/
  Съобщение относно корупцията в БДЖ

  12.07.2012 23:19 0

  Автор: Бисер Иванов
  Уважаеми дами и господа, обръщаме се към Вас като стожери на гласността и законността. Искаме да Ви уведомим за безцеремонните корупционни действия и конфликт на интереси от страна на управителите на БДЖ товарни превози Пламен Джуров и Ивайло Иванов. Молим Ви час по-скоро да уведомите министър-председателя /но не министъра на транспорта, защото той прекрасно знае всичко/ за безобразията на двамата управители.
  1. Попитайте го защо българската общественост не е информирана, че от няколко месеца тече разследване на ДАНС и криминална полиция срещу двамата управители за корупция, за източване на ДДС и за източване на държавния резерв от гориво?
  2. Защо управителите не са отстранени докато тече разследването, а същевременно те трескаво заличават и унищожават уличаващи ги документи и уволняват служители, притежаващи уличаваща ги информация.
  3. Какво наложи това, че двамата управители прогониха двата най-големи клиента-Лукойл и Порт Бургас и по този начин драстично свалиха цената на предприятието за предстоящата приватизация? В момента управителите правят всичко възможно да прогонят и друг голям клиент – ОМВ. Така те саботират продажбата на БДЖ товарни превози.
  4. Защо управителите доведоха до над 7 милиона загуби за предприятието за първите 6 месеца на годината?
  5. Защо управителите съзнателно не предприемат действия за събиране на вземанията от клиенти, които от началото на годината вече са за над 2 милиона? Като най-големите длъжници са Каолин и мините на Христо Ковачки.
  6. Защо управителите масово правят процедури за доставки и услуги до 10 хил. лева с 3 оферти, 2 от които са фиктивни? Да се направят насрещни проверки на всяка от тези 2 фиктивни оферти от фирми. Лесно е да се установи, че само от тези малки обществени поръчки, Джуров и Иванов си докарват по около 20 000 лева на месец. Във фирмата двамата управители са известни с прякора „КОРУМПЕТАТА“.
  7. Защо монтираните на локомотивите джипиеси за над няколкостони хиляди лева са напълно безполезни и защо не се провери тази сделка? Големите кражби на гориво продължават.
  8. Защо управителите се изживяват като наказателна бригада и вместо да управляват, те ходят лично да правят показни и напълно безполезни акции за лов на крадци? По този начин се опитват да отклонят общественото внимание от истинските проблеми на БДЖ.
  9. Знае ли министър-председателя колко случаи на самоубийства, смъртни случаи от инфаркти, инсулти и страхови неврози вече има в БДЖ? Не си ли дава сметка, че БДЖ става българския аналог на Франс Телеком поради царящия страх и ужас в момента? Джуров и Иванов ежедневно уволняват неудобни на тях хора и назначават нови, верни на тях служители. Психологическият тормоз от страна на управителите над служителите в централата е ежедневен. Вече има заведени няколко съдебни иска за психологически тормоз на работното място срещу Пламен Джуров.
  10. Защо след като разбиха и разделиха стотици семейства управителите назначават цели семейни кланове, приближени на тях? Не е ло това страшен конфликт на интереси? Най-фрапиращия случай е назначаването на баща, син и дъщеря, които са лични бодигард, шофьор и преводач на корумпето Джуров.
  11. Изпълнителния директор Йордан Недев отдавна иска да уволни двамата управители поради некадърност и данни за корупция, но над тях има чадър. Управителят Пламен Джуров е психически неуравновесен и почти ежедневно крещи по коридорите и заплашва служителите с физическа саморазправа. Стигна се дори сбиване между Джуров и Недев – това е позорно.
  12. Защо министър-председателят не изпрати независим международен одитор,
  който да направи независим одит на законосъобразността и целесъобразността на действията на управителите, които трябва да защитават интересите на държавата и този одит да установи дали са на лице конфликт на интереси, безстопанственост и корупционни действия. Или поне да изпрати Сметна палата или БОРКОР – далаверите в товарни превози са много по-големи от тези в пътнически превози. /news359

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *