Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Коктейл от живи скорпиони чака участниците в „Къртицата“

skorpioni18 наивни и уж смели кандидати за слава и най-вече за пари ще прекрачат утре вечер прага на замъка на „Къртицата“2, някои от които за цели три месеца. На участниците няма да им бъде дадено никакво време да се адаптират към своя нов и малко страховит дом.

Още щом прекрачат прага на Базата и се съберат всичките, преди още да са се запознали и да разберат кой кой е, те ще трябва да изядат за отскок 36 живи скорпиона.

Всеки от мераклиите да се покажат по телевизията и да спечелят голямата награда, трябва да преглътне по два броя от отвратителния мърдащ многокрак и жилещ деликатес. Тук пръв ще се строполи Александър Сано, който заяви, че пищи при вида на хлебарка, а за скорпион да не говорим. Но ако някоя дама първа стори подвига, той от срам ще нагълта каквото трябва.

До играчите ще има специална кофичка за повръщане, ако някой има по-деликатен стомах.

За да бъде успешно изпълнена първата задача, всички трябва да изядат по два скорпиона. Дори един да откаже, цялата група ще загуби известна сума пари, които ще отидат веднага в сметката на Къртицата.

Първото изпитание има не само стресиращи, но и индивидуални последствия. От него ще зависи колко и каква храна ще има всеки един от играчите. Този, който не успее да преглътне членестоногите, ще трябва да оцелява сам единствено с най-основните продукти и то в ограничени количества. Другите нямат право да му дават от своите запаси, пък и трябва да си ги пазят за черни дни, защото в друга мисия те могат да бъдат наказани и да останат без провизии.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *