Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кокошките ни стават щастливи от април

До края на април кокошките ни стават щастливи

500 хил. кокошчици от общо 3-те милиона у нас са нещастни. Това съобщи лично  министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов. Министърът на земеделието и храните обаче обеща да поправи тази грешка и жестока несправедливост спрямо нашенските кокошки и до април месец всички да пърхат от щастие. 14 страни, сред които и България не са успели да изпълнят на 100% от плана за хуманно отношение към животните. Това сподели Мирослав Найденов по-скоро, за да подчертае,че не само ние не сме се справили, но и страни като Италия, Испания и Франция.

Мирослав Найденов може и да ощастливи кокошките до април, но как ли ще се почустват потребителите на яйца, като видят цената им…

Министърът на земеделието и храните разясни още, че България до момента не е ощастливила своите кокошки, защото министерството е решило да защити бизнеса ни или иначе казано Мирослав Найденов  не е разпоредил своевременно да бъдат избити всички нещастни пернати у нас, за да сме в такт  с графика по плана за тяхното ощастливяване, а е дал време на фирмите да използват както намерят за добре своя ресурс.

При все обаче този път Мирослав Найденов бе категоричен, че уж до края на април всички кокошчици у нас вече ще са щастливи благодарение на 50-те милиона, които ще бъдат насочени своевременно в този  сектор. Интересен факт също така е, че може и от април кокошките ни да станат щастливи, но всички потребители на яйца вероятно ще посърнат, защото цената на яйчицата от радостните кокошчици ще е значително по-висока от тази на нещастните.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *