Коко Динев ще бяга в Америка

0

Богатият хазартен бос Коко Динев възнамерявал в най-скоро време се махне от страната и да се усамоти в някое по-спокойно място. Той търси имфт в Лос Анжелис и активно си кореспондира с бившата си любов Деница Ангелова, с която имаше близо двадесетгодишна връзка.

Тя живее в Америка, омъжена е за американец и с готовност помага на бившия си за избирането на имота и проучването на пазара. Едновременно с това босът проучвал и хазартния бизнес не само в Америка, но и в близки страни. Негови приятели смятат, че възнамерява да изнесе капиталите си и да се занимава със същото, само че в чужбина.

 От две години той говорел за намеренията си, но ускорил действията, след като получи предупредителен взрив пред заведението си „Кошарите”. Говори се, че силни на деня искат бизнеса му в България, сплашили са го и са се спазарили – той за живота си, а те за хазарта. Динев не искал да каже кои са изнудвачите му, но по всичко е ясно, че са хора с чадър отгоре. Той няколко пъти получил предложения да продава, но отказвал. Тогава последвал взривът.

Съпругата му – певицата Емилия изпаднала в истерия и цели десет дни не включила телефона си от страх. Тя се плашела и за живота на детето им и поискала охрана, когато излизат от къщи. Емилия е готова да зареже кариерата си и да избяга с него в чужбина, за да осигури спокойствие на семейството и най-вече на детето. Пред свои приятелки признала, че с Коко окончателно смятат да се преселят в Америка и че за тях в България вече не е безопасно. Динев упорито твърди, че взривът бил грешка и не бил предназначен за него. Което не се вързва никак с паническата му подготовка за бягство от страната.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/KSE5PWHz8II

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *