Коко Динев съветва: „Мъже, женете са за по-грознички жени, иначе стават проблеми“

2

Коко Динев1Коко Динев, който се жени за три красавици една след друга, внезапно посъветва мъжете да си избират по-грознички половинки. Коко скромно обясни, че не бил голям сваляч, жените се лепяли за него, а не той за тях, но пък не можел да им устои. Така успял да вкара в брачното ложе, Анелия, Нелина, а сега Емилия, за която се кълне, че ще му е последнта. Динев се оправда с Жоро Илиев, че се оженил за Анелия. Тогава двамата мъже били много добри приятели и Жоро го посъветвал – побързай, ако искаш да ти стана кум, защото не се знае дали ще съм жив да ти дочакам сватбата. Казал го нашега, но достатъчно сериозно, сякаш предчувствал, че ще го убият. Емилия и КокоНе зная каква беше тази негова интуиция, но скоро го застреляха, казва бизнесменът. Равносметката от трите му брака е, че ако си беше взел по-грозновати и неизвестни съпруги, сега нямаше непрекъснато да пишат за тях. Ето на. Чета, че съм биел Емилия. Е как ще я бия, ако искате на лекар да отидем, на детектор на лъжата? Смешни са ми такива писания. Жената сама катастрофира, за щастие се отърва леко, а това, че съм трошил чинии в главата й само един болен мозък може да го измисли. Знам, че се карат с Анелия, но едва ли се карат за мен, сигурно спорят за някакви песни, поизлъга богаташът. Спорът между майките на двете му деца наистина е за влияние над него и за пари. Той си призна, че обръща много внимание на сина си Иван, който му роди Емилия, но за дъщеря си Ивон от Анелия няма много време, но щал някога да навакса.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/UHNUjSmpIzo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Коко, не се отчайвай, не е въпроса дали е красива или по-малко красива, а какво и е в тиквата… Ти нямаш вина, че муцарелките чалгарки се лепят на пачките и чара ти, като мухи на мед! Ти си светец, добър човек, просто ги правиш щастливи- коткаш ги. Казано е в Светото писание – Обичай! И ти го прилажаш. Виновни за наплива са си чалгарките бе, ти нямаш вина. Тия като подушат пари повечето и се втурват като мухи на мед. Що не се втурват към някой невзрачен беден заварчик или шлосер? Щото нема ен Мъней… А жена, дето първо гледа парите, после човека не ми е хвали – повечето са такива. Рядко сред жените се среща готин характер – жена дето е готова да те спаси от крокодил ако паднеш от лодката, камо ли да не гледа първо пари коли къщи, преди теб. Аз не съм срещал такава в живота, а за такава бих се оженил – дето я описах. Които срещнах са с кхериктър като тия дето ти се лепят…. Не се коси бе, човек, ти нямаш вина, че си паралия и те нападат иманярките! Такъв им е манталитета. Ако блеше някой бараба сервитьор или зидар надали биха ти обърнали и внимание? Е, аз още се надявам да срещна нещо по-…с характер, което да не гледа блясъка, а мен преди имането. Какво имам като имане имоти е второстепенно. Но засега не видях такова чудо. Може би някой ден ше срещна някоя ветеранка от ЦРУ или КГБ дето зени живога ги повече от колата, аутото, сметката…? Но надали, ако гледам и хай-лайфа ни какъв е…

  2. Коко, ти нямаш вина, че те ухажват мацките бе, защо се косиш? ами привлекателен си на вид, паралия си, как няма да те гонят? я да се беше преоблякъл в дрипи, да минеш по улицата една от тия чалгарки нямаше да ти обърне внимание – опит. тия са по блясъка, бе Коко, какво се чудиш? яхай ги красивите чалгарки, не се коси – те затова те гонят, не да берете кестени по тротоарите. не зная дали красива или не, но жена, която не държи първо на човека, а после на парите, аз лично я нямам за жена – може би е само сексуална муцка. една софиянка дето ходих, като я попитах – кое е по-важно за теб:имотите ми, колата или аз? А, тя направо ми каза – имотите, колата, ен Мъней! Е, как да се оженя за такова чудо? то утра ще си счупя крака, ще падна в канал да се давя и няма да ми протегне и въже бе? ми ти какво очакваш от жени, дето преследват парите и лукса бе? давай, мачкай ги без да ти пука – те не заслужават друго, освен секс и пари…!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *