Коко Динев пръска 200 бона на комар

0
Коко Динев и Емилия

Коко Динев съвсем се увлякъл по хазарта и всеки месец пръскал по 200 000 лева, ревнаха притеснени за собственото си бъдеще негови служители. Според тяхното мнение, бизнесменът съвсем се самозабравил и сериозно започнал да затъва.

Емилия чака второ дете

Подчинените му стигнали дотам, че дори се оплакали на възлюбената му Емилия, но тя ги отразяла още в началото на разговора.

В последните месеци футболният бос се чувствал неспокоен и нещо не на място, поради което потушавал мъката си не в леглата на известни красавици, а чрез комар. Всяка седмица наливал поне по 50 бона, а парите му обирали неговите партньори по маса, които се пишели на приятели. Въпреки че непрекъснато засвидетелствали уважение и почит към него, те съвсем не се замисляли, когато им се отдаде възможност да го оскубят.

Емилия пък доста лесно приемала тези новини, защото си мислела, че докато Коко е ангажиран със залози, няма да има време да мисли за други жени. Поради тази причина тя не само не му помагала да се озапти сам, но даже го подкокоросвала да залага. Към момента съвсем не искала да се вслуша в съветите на приятелите си и въобще не си правела труда да го спре.

В края на миналия месец тръгнаха слухове, че певицата отново е бременна от бизнесменът – комарджия. Жълтите издания дори преляха от предположения за пола на новото бебе, въпреки че то е едва от три месеца в корема на майка си.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Mil5GLivcV0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *