Кой иска да ликвидира любовника на Мая Илиева – Ники Шванца?

0

vis1Втори взрив срещу любовника на Мая Илиева – Николай Иванов – Шванца, разтресе Варна само две седмици след бомбата пред дома на родителите му. Колата на бодигарда на Ники Шванца – Любомир Тодоров, избухна в момента, в който двамата излизат от фитнес зала. Минувач леко е пострадал от разпръсналите се парчета.

Полицаите смятат, че силата на детонацията не е целяла да предизвика тежки щети – по- скоро е било предупреждение. Работи се по няколко версии. Според първата, причината за атентатите е наследството на покойния Георги Илиев. Мая Илиева, въпреки слуховете, все още е влюбена в Шванца и

Мая и Шванца все още са заедно
Мая и Шванца все още са заедно

двамата са почти неразделни. Вдовицата се грижи за жената на Радко Иванов – Радул, бащата на Николай, която е тежко болна. Навярно бивши партньори на Главния се притесняват висаджийските имоти да не преминат в ръцете на Шванца .

Други обаче са на мнение, че проблемът си е в семейството на Николай Иванов. Баща му Радул е един от основните играчи в Златни пясъци. Из Варна се говори, че в хотелите и заведенията на Иванов, процъфтяват наркотиците и проституцията. Вероятно са се появили нови претенденти за овладяване на пазара в курорта.

Третата работна версия е, че Иванови всъщност сами създават пушилката около себе си. Тъй като и при двата взрива няма нито сериозни материални щети, нито сериозно ранени, а избухналата кола е застрахована, се прокрадва и съмнението, че бащата Радул се опитва да се отърве от свои кредитори. Много от семейните фирми са прехвърлени вече на Шванца.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *