Кой е истинският Влади, питат по форумите?

0

Дали представянето на Владимир Данаилов във ВИП Брадър е истинско и кое по-точно е истинското му лице, питат се все по-често хората по форумите. Дали всичко не е една голяма роля, която той неуспешно играе  или просто си има много роли в живота и не знае на коя да се спре?

 Още преди месеци при интервю при Карбовски, Влади твърди, че вярва в Буда, Мохамед и изобщо няма много богове, има само един. Малко по-късно признава, в Брадъра, че е християнин…Пак при Карбовски той си казва, че има в Америка момиче, което обича, с което иска да създаде семейство и да имат деца. В Брадъра момичето изчезва, а на негово място се появява твърдението, че два пъти е правил секс в живота си, но секс се прави само с любов.

Проповядвайки любов и изразявайки готовност да си даде и другата буза, ако го ударят, в същото време младежът говори на майка си на ма, псува, крещи и използва съвсем гаменски език, различен от този, когато проповядва. Той изслушва Златка за голямата й любов и я утешава, но в същото време непрекъснато се опитва да я докосне, а ръцете му се насочват към деколтето й. А погледът му съвсем не е от най-смирените. Пред всички целува портрета на баща си, а в изповедалнята казва иронично – ето го тоя сладур. Все повечето хора се убеждават, че играе роля, която му е втълпена от майка му, но той непрекъснато излиза от нея, забравя репликите. Да играе две роли едновременно, би означавало да е по-добър артист от баща си. Има и една трета вероятност, но засега медиите я отбягват.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/iMCKcYqYeRc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *