Кои светски дами са каки на мъжете си – виж тук – с видео

1
Коко Каменаров и кака Радина
Коко Каменаров и кака Радина

Кои са най- популярните светски двойки, в които жената е кака на мъжлето си. Начело в дългия списък е пресаташето и журналист Коко Каменаров и съпругата му – тв. водещата Радина. Радина е с цели 8 години по-възрастна от съпруга си. 53-годишната водеща та новините обаче изглежда много по-млада от половинката си, тъй като напоследък Коко натрупа доста килограми. В дома им има общо 4 деца – 3 от предишните им бракове и едно общо. В началото Радина малко се притеснявала от разликата в годините, за да не бъде одумвана по коридорите на „Сан Стефано“ 29. Любовта обаче скоро замаяла главата й.
По същия начин се предала и фолкаджийката Камелия. Тя живее от 14 години с годеника си Цветин, а се запознават, когато той е само на 18 г. Впечатли ме с начина, по който танцуваше, спомня си сексапилната блондинка. Тогава тя тъкмо се е завърнала от Швейцария, където усърдно се е трудила в сръбските кафани.
Седемгодишната им разлика не е проблем вече за нея. За 40-годишнината си Камелия си пожела да дари Цветин с наследник.

Кака Жени би рекорда, като си взе с 11 години по-млад мъж
Кака Жени би рекорда, като си взе с 11 години по-млад мъж

Колежката й Алисия също има афинитет към младите момчета. За предпочитане – футболисти. Преди 3 месеца тя стана на 29 години. Алисия е с 4 години по-голяма от бащата на сина си – Валери Божинов и с цели 6 г. по-голяма от сегашното си гадже – вратаря Николай Михайлов. За да е винаги във форма и разликата във възрастта да не си личи, Алисия редовно се подлага на най-различни разкрасителни процедури. Наскоро преправи носа си, сложи ботокс за бръчките около очите и се подложи на иновативна програма за отстраняване на стрии и целулит със световния продукт Био-код (подробности за BIO-CODE виж ТУК:).

Алисия е по-възрастна от Валери с 4 г., а от новото си гадже Ники Михайлов - с 6 г.
Алисия е по-възрастна от Валери с 4 г., а от новото си гадже Ники Михайлов - с 6 г.

Съпругът на фолкаджийката Рени също е с 4 години по-млад от нея. Певицата стана на 42 г. преди седмица, но е изключително младолика. Единственият й проблем са килограмите, с които се бори от години. В началото на връзката си с Борис, Рени се беше вталила, тренираше усилено… Но след 2 раждания не успя да върне напълно фигурата си.
Сред актрисите също има каки с по-млади мъже. Цветана Манева например е с 4 години по-голяма от Явор Милушев. За нея това е втори брак. Първият е с оператора Николай Пенчев. С него се развежда заради постоянното му пиянство. Останала с малко дете на ръце, тя намира утеха в обятията на своя по-млад колега Явор Милушев, станал по-късно и зам. министър на културата.
И шефката на „Визаж“ Жени Калканджиева дели постеля с по-млад мъж. Нейният благоверен Тачо е с 11 години по-млад от нея. Двамата вдигнаха пищна сватба преди 3 години, а скоро след това се сдобиха и с наследник. Жени вече е на 34 години и планира дори да увеличи семейството с още едно дете.

Виж сватбата на Жени Калканджиева с 11 години по-младия Стефан Манов – Тачо! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *