Виж кого ще изгонят от ВИП Брадър довечера!

0

Мишо БорисовЧетиримата номинирани са ясни. Мишо Шамара, понеже отборът му изгуби състезанието по пренасяне на ябълки. Порноактрисата Еделвайс, чието куче дразни всички, а самата тя е леко дистанцирана и трудно контактна. Моделът Мариян, когото номинираха от чиста завист и любовника на Мира Радева – Ивайло, който бе посочен от съквартирантите като човек, с когото няма за какво да говорят. Скучен, елемнатен и суховат. И най-важното с нищо неизвестен и световно непознат.

Ако се погледне логично на нещата, първият, който би трябвало да бъде спасен от зрителите, е Мариян. Той е кротък, неконфликтен, мил, благороден и готов да помогне на всеки. Единствено го дразни марионетката Пламен, но пък Пламен кого ли не дразни?

Колкото и странно да звучи, би трябвало да бъде спасен и Мишо, който се оказа доста интересен мъж, а не циничен рапър. Той участва активно във всичко, мие чинии като прилежна домакиня, подчинява се на заповеди на Брадъра, дори измислени от Станка и Тервел, хвърля се самоотвержено във всяка игра и най-важното – интересен е като образ.

Еделвайс наистина е пълна скука. Ако любители на филмите й я харесват гола, то с дрехи и с  куче и хладно пренебрежителна към останалите, е безкрайно дразнеща и безлична.Иво22 Единствено тя би потрябвала на продуцентите, когато вкарат очакваната лесбийка в Къщата, за да има мъжествената дама кого да атакува. Но пък Еделвайс си носи сексиграчки за самозадоволяване и едва ли ще се поддаде на някаква дами с мъжки апетити.

Ивайло наистина е мега скучен, безличен, безинтересен и е логично да изгонят него. Освен това членовете на семейството на Мира Радева са прекалено много в Къщата. Така би трябвало да стане, ако наистина гласуват само зрителите. Но понеже е ясно, че техният глас е последното, с което се събразяват продуцентите, най-вероятно ще излети Биг Ша. По една много простичка причина.

Тази вечер ще го тестват на детектор на лъжата дали БСП му е платило да участва в протестите пред НДК. Той се кълне в децата си, че никой нищо не му е плащал, но показанията на детектора няма да ги види никой. Няма как в една прогерберска телевизия да признаят открито, че Шамара протестира, защото е вбесен, че са го подгонили в следствието за песента за герба, а иначе няма никакви политически пристрастия. Далеч по-пикантно е да се каже, че са му платили. Тук обаче моментът пак е деликатен. Ако детекторът го „разобличи“  и го изгонят, зрителите го видяха като човек, който дори плака пред снимките на децата си и вече му вярват повече.   Вън пък ще го чакат за интервюта настървените медии на Бареков. Затова най-вероятно детекторът ще покаже, че Мишо е „платен“, а Брадърът ще се смили и ще го остави в Къщата, защото Ангел Рашков си замина и няма нужда да излиза още един съквартирант.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2AZ6GRQfQ1E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *