Кобрата нападнат от наркодилър в Слънчев бряг

1
Кубрат Пулев
Кобрата замесен в среднощна свада

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев е замесен в екшън скандал. Рано тази сутрин, около 6 часа, разярен младеж се е нахвърлил на Кобрата пред баровско заведение в Слънчев бряг.

За случката ни известиха колегите от kliuki.bg. Според техни източници, Кубрат е напуснал заведението съвсем спокойно, без да създава проблеми. Точно на входа, местен наркодилър е започнал да се прави на мъж, като е предизвиквал европейският шампион по бокс. Той бил видимо надрусан и разярен, като си е разкъсал ризата и е хвърлял камъни по колите. Не е ясно защо дилърът се е опитал да предизвика Кубрат, но най-вероятната причина е въздействието на  наркотиците и алкохола.

Свидетели на грозната сцена разкриват, че въпреки нападките българският боксьор е останал спокоен. Кубрат не е послегнал на пласьорчето, а само е гледал лошо, като е запазил самообладание. После от съседно заведение се е появила певицата Анелия, която опитала да озапти побеснелият мъж, но бързо се е отказала и оставила Кобрата да се спасява сам. На мястото е пристигнала полиция и всичко е завършило без проблеми.

Кобрата е най- успелият ни боксьор. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. да се опитваш да регулираш наркотиците на средно ниво ????Ума ми не го побира, нали те маризиха веднъж, имаш достаъчно пари, не ламти ами се оттегли, докато полицията ти дава реверанс, заради това , че си виден БЪЛГАРИН!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *