Кобрата оставя Андреа след седем години любов?

0

kubratНовината, че Кубрат Пулев силно е охладнял към Андреа обиколи скорострелно информационните сайтове. След като заведе любимата си на екзотична почивка, боксьорът явно не само е пърхал по топлия пясък и не само се е цамбуркал в басейна и в мекото легло.

Според техни приятели, двамата отишли на скъпарския курорт да изяснят отношенията си. От доста време Андреа се готви за сватба, а спортистът я отлага от година на година, а съвсем наскоро пък заяви, че двамата няма да се женят и подписът нищо не значел. Важна била любовта.

Оказва се обаче, че не точно любовта е важна за Кубрат, а раждането на негов наследник, който да започне да обучава в спорта буквално от пелени. Той поставил условие на любимата си да му роди дете и тогава сватба. Тя пък настоявала първо сватба, а после дете.

Всъщност Андреа си признала, че не иска да си разваля фигурата точно сега, когато е в разцвета на кариерата си. Тя едва поддържала линията си и пазела зверски диети и смятала, че една бременност ще я превърне в ходещо буре. Певицата панически се страхувала от надебеляване, затова отклонила поканата да стане майка на детето на Кубрат.

След като се върнаха от почивката, тя е във видимо променено настроение и все по-често посяга към чашката, а любимият й се държи дистанцирано. Дали ще успеят да загладят това недоразумение помежду си или следва закономерна раздяла?

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/YHH5hTSS25g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *