Кобилкина си тръгна в галоп от „Денсинг старс“

0

Наталия отива сиНаталия Кобилкина беше втората изгонена от шоуто „Денсинг старс“. Лоша шега й изигра доста семплата хореография на куик степа, който трябваше да танцува.

В него нямаше сложни стъпки, нямаше и интересен сюжет. Дългокраката рускиня самоотвержено подскачаше по дансинга, но явно това не беше достатъчно. Тя заяви, че танците са й харесали и ще продължи да тренира когато може. Но първата й задача ще е да се наспи през уикенда, защото тренировките – по пет часа всеки ден – й изцедили силите. Аз не дойдох да печеля, а да се забавлявам, заяви с лъчезарна усмивка тя и не се разплака като Зейнеб миналата седмица. Наталия1

Журито, зрителите или просто сценаристите спасиха Румен Луканов и световния ни шампион по бокс Детелин Далаклиев, които си оспорваха мълчаливо титлата „първо дърво на дансинга“. Двамата са толкова непохватни, че чак предизвикват смях и симпатия, вместо логичното изгонване.

Партньорката на Румен проявява чудеса от храброст по сцената, докато той се върти като истукан край нея. Детелин пък вместо да танцува – просто марширува. Трите двойки се явиха на елиминации. Мъжът, който просва противниците си на тепиха в цял свят, тук не може да се оправи с няколко стъпки. Водещият, който сключва непрекъснато сделки с публиката, сега пак пак сключи сделка, като се усмихна подкупващо и каза, че много се харесва, голям напредък е отбелязал и е един неоткрит танцьор. Само дето краката не ми слушат главата, оправда се той. С това си признание спечели журито, което му даде още една възможност да свърже главата си с краката в понеделник.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/obNfucFiCLU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *