Кобилкина правила секс в театъра и в самолет

1

кобилкина1Наталия Кобилкина призна поражението си в „Денсинг старс“, но това било само крачка в страни от живота й и приятен експеримент.

Тя твърди, че човек трябва да може да извлича удоволствие от всичко необичайно, които му се случва, а от секса – задължително. Сексоложката не разбира хора, които правят секс по задължение и не се стремят да извлекат красивото от него. Да не получиш удовлетворение в леглото е все едно да не изпитваш радост, че дишаш, или че си излязъл на разходка и не усещаш топлината на слънцето върху кожата си. сексОргазмът е естествено състояние на организма, твърди тя. Хората трябвало да си доставят взаимно удоволствие, като разнообразяват позите и най-вече местата. Например било страхотно преживяване да отидеш на театър и докато гледаш пиесата да се отдадеш на ласките на любимия. Или пък в самолет, когато се рееш между облаците, да седнеш в скута на любимия си.

Кобилкина признава, че е правила и двете, но не обяснява по какъв начин това е останало скрито за публиката, или пък за останалите пътници в самолета плюс стюардесата. Или може би в това е тръпката, да го направиш на обществено място и да не ти пука какво мислят другите. Според сексоложката кризата се отразявала силно на потентността на мъжете. Понеже горната глава била силно затруднена да мисли как да се спасява от трудностите, долната спирала да работи. Стресът понижавал либидото, обърквал хормоните и на мъжете не им било до интимни ласки. Точно обратното, жените пък искали повече ласки през това време, защото това бил начинът да се почувстват сигурни и уверени в себе си и желани. Кризата предизвиквала и стрес в семейните отношения и можело да настъпи пълен разрив, ако мъжът не преодолее грижите си и не обърне повече внимание на жената до себе си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/obNfucFiCLU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Шлюха, която не е нищо особено. Само си вдига цената. В самолета при издигане или при кацане, а в театъра, между впрочем всички ученици го правят в киното постоянно. Явно закъсняло детство.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *