Кобилкина: Правете се*с сутрин на бюрото за релакс

0

Се*сът помага да се справим по-добре със стреса, който се натрупва през седмицата, направи откритието си сексоложката Наталия Кобилкина в ранни зори по TV 7. Най-добрият се*с безспорно бил през уикенда, след като сме се наспали, наяли сме се и сме отпочинали. Тогава можело да се отдадем с пълна сила на страстите си.

kobilkina-seks

„Дава много енергия, направо чувстваш прилив. А на жените дава повече енергия, отколкото на мъжете и те стават доволни, действени и щастливи. „, коментира Кобилкина. И после вършат двойно повече домакинска работа, отколкото ако са били пренебрегнати. Тя обясни също, че ако човек има нужда от допамин м мозъка си, се*сът трябва да е нежен и продължителен. Ако обаче любовната игра е за събуждане, ако сте задрамяли и не можете да влезете в кондиция значи, че тестостеронът ви е в повече и се*сът трябва да е бурен, не в леглото, а на друго място. А ако сте на работа – направо на бюрото.

Не се ограничавайте, не стойте в обичайното, дайте право да измислите нещо и воля на фантазиите си. Тя направи и любовен хороскоп, като препоръча, че февруари жената трябва да гали, да приказва и да подкрепя мъжа си, за да имат много хубав се*с“. Най-вероятно през март нещата ще се обърнат и мъжът ще е активният.

На самотните дами тя пък препоръча вибратори, за да не стоят йонитата им тъжни.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *