Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Княгиня Калина и Китин Муньос се развеждат?!

Калина и КитинВтори брак в царския род е на път да се разпадне. След развода на принц Кирил с жена му Росарио миналата година, още едно от децата на Симеон Втори е на път да стори същото. Бракът на единствената му дъщеря Калина и Китин Муньос е пред разпад. Началото на разпада в отношенията между Княгинята и мореплавателя започнал още преди три години с решението на Калина да напусне Мароко и да заживее в резиденцията Царска Бистрица на Боровец.

Калина заявила на мъжа си, че за здравето на детето е по-добре то да расте сред рилските гори, а не сред Калина и Китин Муньоспустинните пясъци на африканската държава, разказват хора от персонала на резиденцията. Заради многото си ангажименти Китин не могъл да я последва. Именно това предначертало разрива във взаимоотношенията им. За последните 3 години Калина почти не е мърдала от България, а Китин да е дошъл най-много пет пъти и все за ппо седмица. А дори по време на кратките му визити, Калина всячески избягвала контакта с него. Щом Муньос пристигне, тя тутакси си намира някакъв неотложен ангажимеент по София и го оставя сам с малкия. Имаме усещането, че Китин идва единствено да вииди сина си Симеон Хасан, издават още нашите информатори.

Ще остане ли Китин сам и свободен мореплавател?!

Ще остане ли Китин сам и свободен мореплавател?!

На два пъти непокорната Калина се изпуснала пред персонала, че се възхищава от решението на брат си Кирил Сакскобургготски да прекрати 20-годишния си брак с Росарио и да търси любовта. И ако гореизложените факти, могат да се сметнат като догадки на персонала в резиденцията, то действията на царската щерка са красноречиви. В края на миналата година на официална вечеря на цялото царско семейство в Бистрица, Муньос оповестил, че с Калина възнамеряват да имат второ дете. Княгинята обаче рязко го секнала по средата на тържественото ссъобщение с думите: Всъщност имам планове за професионално развитие, които не включват раждането на второ дете.
Малко по- късно Калина отказала на Муньос и да го придружи на отдавна планираното плаване от бреговете на

Втори брак в царската фамилия се разпада

Втори брак в царската фамилия се разпада

Африка до Бразилия. От тогава, вече 6-ти месец, двамата не са се чували и виждали, кахърят се за съдбата на връзката между принца и принцесата служителите в резиденцията. Те са убедени, че до края на тази година Калина и Муньос официално ще се разведат. Горко му на Царя, втори развод в семейството… Как ли ще го преживее, завършват нашите информатори. skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *