Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Клошарят на Яна Кръстева бил богаташ, но затънал от хазарт – с видео

Клошарят Пламен Трифонов ли е убиецът на Яна Кръстева

Клошарят Пламен Трифонов ли е убиецът на Яна Кръстева

Пламен Трифонов е единственият официално задържан за убийството на 28-годишната Яна Кръстева в Борисовата градина. Според последните данни от полицията, които непрекъснато се променят в хода на разследването, има голяма вероятност скитникът, а не арестувания на летището и по-късно освободен Николай Русинов, да е физическият извършител на престъплението.
skandalno.net се добра до любопитни подробности от житието на Пламен Трифонов.
Навремето 34-годишният мъж мечтаел да следва право и да стане адвокат. Звучи като ирония на съдбата, но при други обстоятелства той можеше да бъде от осъдителите на убиеца, а не от страната на обвиняемите. Амбициите и умствените му способности обаче не стигнали да изкара достатъчно висок бал за право и го приели в специалност „История“.
Започнал следването си, но още в началните семестри попаднал на лоша компания. Събирал се с разхайтени младежи и бил постоянното присъствие по столичните дискотеки, барове и казина.
Пламен бил научен да притежава всичко, което си пожелае, защото семейството му имало солидни финанси. Живеели в луксозна

Случаят "Яна Кръстева" става все по-заплетен

Случаят "Яна Кръстева" става все по-заплетен

къща в баровски столичен квартал и не се лишавали от никакви материални екстри. Свикнал с охолния живот, той бързо се пристрастил към порока на богатите – хазарта. Прахосвал купища пари по рулетки и ротативки, без да прави сметка за бъдещето си.
Малко по-късно Пламен Трифонов затънал в огромни дългове. Имал борчове към всички постоянни клиенти на столичните казина.
В един момент ситуацията станала толкова сериозна, че се наложило да разпродава скъпи вещи от имуществото на родителите си. Банковите им сметки отдавна били изпразнени, но въпреки това той не можел да озапти страстното си желание да залага.
Един ден банда здравеняци нахлула в къщата му и без много обяснения накарала собствениците да предоставят нотариалния акт на имота. Така семейството останало на улицата, а Пламен Трифонов се превърнал в клошар, ровещ за някоя коричка хляб или фас по кофите.

Приятелите на Яна Кръстева я описват като жизнерадостно и изключително контактно момиче

Приятелите на Яна Кръстева я описват като жизнерадостно и изключително контактно момиче

Нещастната история обаче по никакъв начин не оправдава гаврата, която скитникът е извършил с трупа на Яна Кръстева. Според някои информации трупът на момичето е бил изнасилен в минутите след убийството, докато още бил топъл. За извращението има друга причина, която обясняват познати от студентските години на Пламен. Според тях, въпреки, че бил заможен и не страдал от липса на женско внимание, той развил огромни комплекси, свързани с мъжествеността и сексуалните му способности.
В моменти на откровения споделял, че има проблеми с ерекцията и изпитва притеснение да си легне с момиче, за да не се изложи в леглото. Възможно е именно това да е накарало Пламен да се почувства сигурен, че мъртвата жена, заклещена между дърветата в Борисовата градина, никога няма да издаде срамната за всеки мъж тайна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *