Клиент получи сърдечен удар в калоричен ресторант „Сърдечен удар“!

1
Троен байпас
Това е храната, която може да причини удар само броени секунди след поглъщането й.

Заведението „Сърдечен удар“ в Лас Вегас причини инфаркт на клиент. Ударът човекът получава след консумация на бургер, направен с бомбастично количество калории. Клиентът сяда в заведението и си поръчва специалитета “ Троен байпас“. Калоричната вкусотия предствалява гигантски бургер с огромно количество бекон, кашкавал и пържени картофи в промишлени количества.

Минути след това получава стягаща болка в гърдите и не може да диша. Успява да извика шефа на ресторантът “ доктор“ Джон Басо, който първоначално решава, че това е шега. След като обаче, вижда състоянието на лакомника, а именно обилно потене и затруднено дишане,извиква линейка. Клиентът е стабилизиран и опасност за живота му няма.
„Сърдечен удар“ е единственото заведение , което боготвори нездравословната храна и се старае всичко приготвено в неговата кухня да е убийствено калорично.

Дебелак
Клиенти над 120 кг ядат безплатно калорийните бомби на " Сърдечен удар"

Всички клиенти са предупредени за смъртоносно калоричната храна и за опасността от влизане в болница. Сервитьорките пък са пременени като медицински сестри.
Кухнята на заведението в Лас Вегас е изключително калорична и масово ястията са с над 8000 калории. Всички вредни вкусотии се приготвят в свинска мас и задължително се пържат.
Важна подробност е още, че клиентите с тегло над 120 килограма могат да се тъпчат напълно безплатно. Получилият инфаркт, доказа, че заведението заслужено носи името си “ Сърдечен удар“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *