Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Грозната истина: Държавна сигурност още командва България!

Клаус Шрамайер

България все още е управлявана от структурите на бившата „Държавна сигурност”, нейните членове продължават да си подаряват постове и услуги. А за министър – председателя се знае, че съвсем доскоро е бил близък до организираната престъпност. Всички тези, а и други черни констатации, прикачват на България определението „най – тъжната държава на света”.

Това е мнението на Клаус Шраймер, който е бивш заместник – посланик на Германия у нас. Той публикува анализ на конюнктурата ни в немско списание и категорично заявява, че в България никой от управляващите не иска да преосмисли комунистическото минало, защото просто няма интерес. Дори е точно обратното – периодите с тежките престъпления, различни несправедливости и ужасяващата корупция на всички нива, просто се премълчават и никой не може да говори за това.

Бойко Борисов

Според Шраймер, няма как българите да получат ново начало, защото номенклатурата от комунизма все още е натъпкана по всички етажи на държавните структури. Той подчертава, че на абсолютно всички е повече от ясно, че у нас промените са само фиктивни и това е истинската причина, така нареченият „преход” да буксува на едно място повече от двадесет години.

В настоящето, бившите ДС агенти са издокарани като бизнесмени, отлично организирани в различни престъпни групировки. В свободното си от занаята време пък работят като политици и депутати, прокурори и съдии, както и на други отговорни позиции. Най – общото между тях е едно – че никой не се интересува тази държава да стане нормална. Основната им цел е да дерат по 10 кожи от гърба на бедняка, за да напълнят собствените си джобове.

„България е не само най – бедната страна членка на Европейския съюз, но и най – тъжното място на света. Там цари тотален произвол наместо ред” – заключава Шраймер.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=98iRzKRjwfg

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *