Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Киро Скалата: Златка Райкова може да си купи победата в Брадъра

Златка РайковаЗа Златка Райкова невъзможни неща няма. Ако тя иска да победи в БИГ Брадър, ще си организира вота отвън и ще го направи. Друг е въпросът това честно ли ще е, каза Киро Скалата. Но явно в България честни неща няма.

Аз харесват двете Златки, когато те бяха плейметки, но новите им образи ме ужасиха. Няма начин един човек с подобна биография като тяхната, особено като тази на Райкова, да се промени до такава степен, че направо да не е същият. Всеки е влязъл вътре с някаква роля. Всеки си е избрал какъв да бъде и това обезцветява шоуто. Щеше да има шоу, ако всеки е това, което е.

За съжаление  аз видях две скучновати женици, които по цял ден търчат да готвят и да мият чинии. Съжалявам, но това го правят милиони жени по света. Но нито една не е влязла в такъв формат, за да показва как търка тенджери на мивката. Прекалено превзето е,прекалено нереално и прекалено странно за тях. Аз съм уверен, че до болка суетната Райкова, която прекарва пред огледалото по часове на ден, едва ли вкъщи виси пред мивката. Тя иска да наложи някакъв нов образ за себе си, който е безумно скучен и не разбирам за какво й е.

Но в същото време няма как да излезе и да избяга от истинското си аз. И тогава вече става смешна. Ама много смешна. Носи си невъобразимо количество модни тоалети, облича ги, намазва се с куп мазила и червила /дотук това е тя/ и изведнъж в този вид отива да бели картофи. Какво е посланието – страшно съм красива и секси, но съм и добра домакиня. Банално и безинтересно.

Киро призна, че самият той е доволен от себе си. Влязъл е да си рекламира продуктите и е успял. Освен това е взел и добър хонорар а това. Щеше да е забавно и да направим шоу, но като няма артисти, шоу не може да стане. Финдо и Лео си мълчаха, Златките готвеха, добре, че Джийсън и Пенка бяха там две седмици да ми върнат усещането, че има и живи хора с истински и неподправени реакции. Иначе щеше да е страшна скука.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *