Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Киро Скалата фалирал и се навил на най-ниския хонорар да забавлява зрителите

Киро Скалата банскиФитнес маниакът Киро Скалата, или Киро Релефчето, според  новия му прякор, измислен от съквартирантите, бил в пълен фалит. Мускулестият пич с широко разтворена риза и приятни за окото гърди имал бизнес за продажба на стероиди и хранителни добавки, който му носел много пари преди време, но сега бил замрял и фирмата му била на загуба. Той се набълбукал и със заеми и не можел да ги изплаща. Затова решил да ползва предаването с цел да си направи реклама.

Когато през 2006 година мачото влезе в Брадъра, отново рекламираше добавките си и тогава много младежи решиха да му подражават, да ваят релефно тяло и буквално го затрупаха от поръчки, след като излезе. Тогава обаче стероидите тъкмо излизаха на мода и Киро беше един от малкото, които ги продаваха. Затова и печалбата му беше голяма и той доста се замогна.

Сега обаче с такива магазини е пълно под път и над път и той  претърпял пълен провал с бизнеса си. Още повече, че сред маниаците тръгнал слуха, че внася евтини китайски боклуци със съмнително качество. А ги продава на високи цени. И се преориенирали към други доставчици, които предлагали по-качествена стока.

Киро упорито бърка шейковете си и показва, че не му е нужна храна, а протеините му са на прахчета. Първата седмица той непрекъснато бъркаше буламачите си с миксера, но когато дори Пенка спря да му се удивлява, мачото изведнъж забрави за протеиновата си храна и започна да се навърта край общата маса да си хапне нормално с другите.

Внезапно Скалата от добродушен спортист се превърна в бунтар и нарушител на правилата. Това се случило, когато разбрал, че се е прекарал и е влязъл срещу най-ниския хонорар в предаването. Той разчитал на парите, за да си върне борчовете и изобщо не се пазарил. После научил, че другите ще вземат много повече. Тогава той започна да саботира мисиите и да държи речи за свободата. Винаги разгърден и винаги показвайки тялото си.

Така поне е сигурен, че камерите ще стоят залепени за него и той сам ще си бъде реклама на мускулите, а по този начин и на добавките. Само че изпусна една дребна подробност в иначе добре режисираното си поведение. А тя е кой спортист и фитнес маниак пуши пури по цял ден, а по цяла нощ пие. И защо изобщо не виждаме Киро да се поти на уредите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *