Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Киро Скалата: Да му пи*ая на Брадъра! Или по-скоро в мивката му!

Киро пикае в мивкатаКиро Скалата се изчишка най-невъзмутимо в една от мивките на Къщата на Биг брадър. Мачото бе придружен от още трима съквартиранти, с които бе завързан заради седмичната мисия за бюджета.  Те трябваше да ходят цели три дни заедно един до друг, хванати с импровизирани вериги, за да си спечелят 600 лева за храна.

Пикал съм му и на предаването и на тъпите идеи на продуцентие, развилня се Скалата. Той негодуваше, че човек не може да се усамоти дори в тоалетната и е страшно унизително един да е вътре по голяма нужда, а трима да клечат пред вратата. В знак на протест Киро се изпишка в мивката и обяви, че така си прави и вкъщи и никога не ползва тоалетна. Това го заяви към камерите, за да не го обвинят в неподченение и нарушаване на правлата. След което намигна на съобторниците си, които леко се бяха паникьосали от оголеното му мъжко достойнство.

Какво правя тук, ядоса се Киро. Как може да се оставя да ме вържат като добитък? И един милион говеда да ми гледат унижението по телевизора. Аз имам приятели, имам ученици. 40 години съм бил свободен и съм проповядвал свобода. А сега стоя тук като теле, вързано за стопанина си. Еми ще им пикая и на предаването и не мивките. Храната е важна, но не на всяка цена! Не и на цената на унижението.

И какво сте ревнали за мръвка? Сега са пости, ще я карате на солети!

На ядосания въпрос на Черната Златка не е ли гледал предаването и не знае ли, че има мисии тук, той ядосано отговори, че такива бози не гледа, никога не го е виждал, под мисии разбирал игра, състезание, но не и унижение.

Юркат ме като говедо, правят ме на педераст и малоумник, карат ме да обличам гейски бански, вързват ме, но за мен свободата е много по-ценна от храната. Развързвам се, пък ако искат да ме гонят. Бунтът на Киро обаче завърши с изгонването на Джийсън, защото все някой трябваше да бъде наказан, а той се стори на продуцентите най-подходящ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *