Киро Скалата бил влюбен в леля си и я гонел да й свали гащите

0

Киро голичъкПрякорът ми Скалата не е от сега, а от детството детството ми, призна участникът в Биг Брадър Киро. Като малък бях много силен и як и се влюбих не в някоя съученичка, а  в леля си. Даже толкова бях хлътнал, че я гонех, за да й сваля гащите. Толкова много бях влюбен и така я ревнувах, че замерях мъжа й с картофи, защото виждах в него опасен съперник.

Това си призна пред Милен Цветков  Кирил Вълчев. Според него, човек се променя непрекъснато и някои лоши навици остават в миналото. Например като любовта към лелята. Противник съм на наркотиците и на допинга. Не крие, че е пробвал и двете вещества, но сега взима от Индия и Перу  билки, вари ги и ги пие, за да се детоксикира напълно. Той е категоричен , че повече трябва да се отдаваме на духовното, а да не само да търсим материалните неща и да се обграждаме с вещи.

Външният му вид обаче сериозно противоречи на думите му. Той се облича със скъпи кожени палта, носи маркови, леко кичозни и широко разкопчани ризи, епилира се, а на врата му висят тежки сребърни синджири. Е, не може да конкурира Денди, но все пак е наслагал достатъчно дрънкулки по себе си и прилича на подвижна сергия.

Кирил Вълчев призна, че си е изпълнил почти всички детски мечти, спрял е да преследва всички жени, има така да се каже другарка в живота, не точно съпруга, но почти и вече е улегнал.  Не се заглежда по женските форми, макар че ги цени. От двете Златки Райкова заслужавала вниманието му, но само да я гледа. Не  си представял каквато и да било връзка с нея нито в предаването, нито след него.  Естет съм, не съм аватюрист, уточни той.

 Сега Киро Скалата бил в едно особено лежерно състояние. Интересувал се не толкова от показността, а от духовността и науката.  Съставките, които продавал, били предназначени  за удължаване на младостта и поддръжка на здравето. Мнозина говорят, че бизнесът ми бил западнал.  Нищо подобно. 100 хиляди лева съм направил само от реклами. Аз не работя за масовия потребител, работя за баровци у нас и в чужбина.  Приготвям им специални рецепти за дълголетие и младост, консултирам ги, търсят ме, доволен съм.

Киро ги пречиствал  и духовно, като им препоръчвал каква литература да четат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/3bEMh3QiZPM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *