Киро Къртицата и Камелия – пълна трагедия!

0

водещитеНе е ясно кой е решил да покани Кирил Ефремов да води предаването „Мис България“, но при всички случаи много е сбъркал, коментират зрители. 

Малцината фенове на предаването започват да се измъчват още с появяването на Кирчо на екрана и така до финалните надписи. Всички тръпнат в очакване дали ще може да произнесе поредната си дума и къде ще зацикли като първолаче на поправителен изпит. Кирчо май нито за къртица ставаше, защото се издаде рано рано, нито за водещ. Той просто не умее да контактува отблизо с публиката, нито може да се отпусне, притиснат от това, че трябва да си изчете текста и в същото време да не го изгуби на течащото пред очите му аутокю. Затова Ефремов никога не гледа в зрителите, а малко над тях, където са му написани буквите. Ингрид и Вили

Когато се появи и втората водеща – Камелия, положението става буквално трагично. Киро срича на една посока, Камелия на друга, а накрая тя ухилено казва – те зрителите са умни и ще разберат какво искаме да им кажем. Вярно е, че зрителите са умни и напоследък изобщо не се опитват да разберат какво точно искат да им кажат. Купонът си върви, мацките се излагат, водещите двойно, а постоянен ценител на женската красота се оказва не кой да е, а пак човек от Къртицата – Любо, който успява да смотолеви по някое изречение, без да си чете от записките. Камелия пък успява да вметне колко е  красива и неповторима, а след това забравя сценария и пита – къде отиваш бе, Кире, ще се върнеш ли? Той пък отива да съобщи на миските коя е номинирана, но забравя сложната думичка и махва весело с ръка в знак, че ще се върне. От такова шоу – толкова. Липсва само Николета като ко водещ и малцината останали зрители ще вземат да избягат и те.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/GfiG0HQu23M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *