Кирил Ефремов: Бях къртица, но не и предател!

0

Кирил ЕвремовКирил Ефремов е доста обиден, че и Иван и Андрей, и участниците са го наричали предател, докато е бил в нелегалност.

Той приел с голямо недоверие ролята на къртицата в едноименното предаване, но никога никого не предал, а истинският термин на това, което е правил е – саботиране на мисиите. Въпросът не е да откажеш да участваш в мисия. Тогава е много явно.  Трябва да кажа сега вече на другите участници, че те страшно ме улесняваха и често нямаше нужда от саботажи. Те сами се издънваха или от прибързване, или от страх, или панически вдигаха ръце. Киро плъхИмаше моменти, когато давах всичко от себе си само и само да спечелим, защото много поведох в парите и групата се оклюма, но все се намираше някой да се нацупи и да се откаже, или да се хлъзне и да падне на последния метър.

По едно време ми се струваше, че съм излишен. Те сами си се саботираха и моята сметка набъбваше.  Никъде не си пролича кога сам саботирал и как. Нямаше мисия, която да е провалена заради моето неучастие, тогава наистина бях болен, но молех Тошко да ме замести. Има си съвсем други начини да подхлъзнеш другарчето и съм сигурен, че дори всеки да изгледа пак всички епизоди, няма да открие кога и как съм се намесил. Не мога да не призная и че от продукцията ми помагаха. Няма да кажа как, но ще дам един пример. Ясно е, че не всички ще скочат с парашут или бънджи. Дава се такава мисия и е ясно, че тя ще се провали и без мен.

Когато се появиха такива ясни жокери като датата на сватбата ми, влюбването в жена ми, ролите ми от киното, наистина помислих, че съм разкрит, но почти никой не се усети. Мисля, че Марина ме разкри първа. Но си мълчеше. Използва знанието за себе си и печелеше на тестовете. Любо ме разкри доста по-късно. Но твърдеше, че е пръв. Гордея се с тази роля, защото тя не е на предателя. Тя е на човека, който ще надхитри другите. И успях. Зрителите ме хванаха чак накрая. Не се сърдя, че те спечелиха парите ми. Забавлявах се в предаването и ми беше интересно,  обясни актьорът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/sjgoLmHm3xQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *