Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кингсли, негърът на Карамански се завърна – с видео

кингслиКингсли, дългогодишният адютант, прислужник и шут на покойния Иво Карамански неистово иска да се завърне в България. Това споделил самият той на неколцината от разпръснатата компания на Кръстника, с които поддържа връзка във Фейсбук. В момента той живее в родната си Либерия.
Първоначално се хвалел, че бил наследил огромно парче земя и живеел в родово имение на Атлантическия океан. Впоследствие обаче се оказало, че няма никакво имение. Имотът наистина бил на брега на океана, но представлявал малка къщурка със сламен покрив, при това – собственост на брат му.
Мизерията била невероятна, признал си накрая Кингсли и писал, че няма търпение да се завърне във втората си родина. „В България, дори когато шефа вече го нямаше, винаги имаше кой да ми предложи работа и никога не съм гладувал!“, написал той на свой познат у нас.
В момента Кингсли активно се занимавал с оформянето на документите си, което никак не било лека работа, тъй като нямаме представителство в страната му.
Навремето той бе екстрадиран от България именно заради нередовни документи. Според негови приятели е имал всички шансове да

Иво Карамански - Кръстника

Иво Карамански – Кръстника

остане в родината ни, но от немарливост пропуснал сроковете. Пък и започнал да изпитва носталгия по родината си.
51-годишният Кингслей Боаима, както е истинското му име, опитал да направи малък магазин с немногото пари, които донесъл от България. Бизнесът обаче не потръгнал. После му хрумнала екстравагантната идея да произвежда в Либерия българска ракия и да я продава на съотечествениците си. И от това нищо не се получило. Единствената му мечта в момента е да се добере до България. Надеждата му е някой от приятелите на Карамански да си спомни за него и да му предложи работа.
След като остана сам след смъртта на боса, екзотичният либериец бе подслонен от известния кърджалийски чешит и ресторантьор Мишо Манолов – Царя, близък приятел на Карамански. Кингсли станал основната атракция на заведението-понтон. Скоро обаче му омръзнал животът в провинцията и се прибрал в столицата, където подхванал търговия с китайски стоки на пазара в Илиянци. Където го и заварила присъдата за екстрадиране.

Виж интервю с дъщерята на Иво Карамански!  ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *