Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кин Стоянов: Не мога да простя предателството на сина ми Димитър Стоянов

Кин Стоянов не може да прости предателството на сина си

Кин Стоянов биологичния баща на Димитър Стоянов е крайно учуден, че синът му изведнъж се сетил за дядо си Радой Ралин.  Бащата на депутата Димитър Стоянов бил много огорчен от сина си. Споделил бащината си болка с приятели. Чувствал се унизен и сравнен със земята, затова, че единственият му син се отрекъл от него. Цяло десетилетие Стоянов не говорил с баща си. Напротив публично заявявал, че не е важно кой ти е биологичния родител, а кой го е изградил като личност.  Гледал на Волен Сидеров като на баща защото лидерът на Атака му осигурил охолен живот.  Депутат , след това евродепутат. Живот поднесен на тепсия, без Димитър да е положил грам усилия.  Кин с тъга споделил, че Димитър се е научил бързо да се нагажда според това от къде духа вятърът.  Когато партията започнала да се разпада и Димитър бил отлъчен, тогава се сетил, че е внук на Радой Ралин. Как да му простя такова предателство с тъга възкликвал Кин Стоянов. Приятелите на Кин го успокоявали и за да разведрят обстановката се шегували, че Кин и Волен можело да се съюзят срещу Капка и сина й.  Димитър Стоянов и амбициозната Капка осъзнавали, че след като изтече мандата на Митко като евродепутат, няма да може да влезе в политиката и  вземали мерки

Димитър Стоянов – евродепутат

от сега. Не можели да понесат факта, че няма да има тия тлъсти заплати и облаги. Затова били напъните на Капка и заявките на Димитър Стоянов да става лидер на нова партия. Явно заради тлъстите пачки с които са свикнали да разполагат, коментирали приятелите на Кин. Журналистът Кин Стоянов отдавна има семейство и се радвал на двете си дъщерички, които възпитавал в ценностите в които вярва. Не можел да допусне да станат като синът му, безхарактерен, търсещ полза и облаги, независимо на каква цена .

Да гледаме танцуващия и ръкомахащия или да слушаме „умното“ изказване за филми на новоизлюпения евродепутат Димитър Стоянов?!! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *