Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ким Чен Ир- един от последните кървавочервени комунистически вождове на планетата – биография- 2 част

Ким Чер Ин

„От 18 до 28 декември в страната има дни на траур. Всички корейци са длъжни да скърбят за Яркото слънце, което залезе най- внезапно. Много корейци плачат не защото им е мъчно, а защото се страхуват, че някой може да докладва на властите, че в очите им липсват сълзи от загубата на Ким Чен Ир. Ако нямат влага в погледите, могат да им бъдат наложени парични санкции, да бъдат бити или изтезавани в затворите.

Ситуацията е доста потискаща. Площадите са пълни с хора, които са паднали на колене или пък се търкалят по земята. Магазините не работят. Учрежденията са украсени с черни знамена, спуснати ниско. Забранени са сватбите и празненствата.

Няма Коледа за Северна Корея, нито подаръци от добрия старец за хлапетата. Забранени са дори радио и тв предаванията. Излъчват се само новини и репортажи, свързани с историята на семейството на Ким Чен Ир“, съобщават авторитетни световни медии.

За наследник на властта на починалия държавен ръководител тези дни бе избран Ким Чен Ун. Той е роден през недалечната 1982 г. от красива танцьорка на име Ко, с която баща му имал вземане- даване. Тя се води нещо като трета съпруга на Ким Чен Ир, макар да липсват свидетелства за техен граждански брак.

Не е регистриран и четвъртият „брак“на диктатора с личната му секретарка Ким Сул Сол.За нея обаче се знае, че е жива и здрава.

От втората си съпруга Ким Чер Ир има дъщеря. Пълна мъгла е обвила нейното житие. Госпожата тъне в забвение, не дава интервюта и никога не е отправяла претенции към таткото на щерка си.

Съпруга №1 на починалия корейски лидер е не особено известната провинциална актриса Сон Хе Рим. От любовта им през 1971 г. се ражда син Ким Чен Нам. Именно той трябваше да наследи баща си в качеството на първороден син.

През 200 1г. обаче младежът беше отвлечен в Япония. От тогава следите му се губят. Ким Чен Ир склопи очи, без да узнае каква е съдбата на Ким, но пък не е сигурно дали много- много се е интересувал. Ако се вярва на разузнавателните справки, момчето отдавна живее в Китай, лишено от всякакви парични и имотни средства.

Ким Чен Ин нарича себе си "Слънцето на комунистическото бъдеще"

Вождът има и син от любовница, който е завършил колеж в Берн, Швейцария, а след това и военно училище в родината си. През септември 2010 г. той е произведен в чин генерал, но нито един кореец не знае кое военно подразделение командва. „Никой не е наясно колко точно деца има Ким Чен Ир. Пръснати са може би по цялото земно кълбо. Не е ясен и броят на законните и незаконните му половинки. Практиката в Северна Корея е, когато се съобщават новини, да се казва: „По непотвърдени данни“. Милиони изречения започват с тези думички. Малко се знае за тайния живот на нашите ръководители. А може би ако истината излезе наяве, светът ще се потресе. Ким Чен Ир наричаше сам себе си „Слънцето на комунистическото бъдеще“. И вярваше, че строи комунизма, който един ден щял да господства над света.

Вождът имаше доста странности. Обичаше жените, но се носи мълва, че един ден хора от екипа му го видели да интимничи със снимка на Мел Гибсън. Ръката на лидера била поставена на неприлично място… Разбира се, и това минава в графата „Непотвърдена информация“. Просто такъв е начинът на общуване в Червения дворец на династията Ким“, разказват анонимни корейци пред световните агенции.

Виж 1 част от биографията на Ким Чен Ир ТУК:

ВИЖ ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Ким Чен Ир- един от последните кървавочервени комунистически вождове на планетата – биография- 2 част

  1. fkask Отговор

    16.01.2012 в 18:00

    da we 6e reva ako 6e ne v trudov lager a nz kade da me pratat

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *