Кичка Бодурова изпразни джобовете на Иван и Андрей

0

кичка бодуроваУчастието на Кичка Бодурова в новият формат на ТВ 7 – „Музикална академия“ се оказа доста лош ход на продуцентите. Участието на певицата на поколения българи е свързано със сериозен хонорар, а причината за това е, че нейните ангажименти в Америка са доста по-добре платени от изявите й на родната сцена.

Бодурова от известно време живее в „страната на неограничените възможности“, където имала купища предложения за участия. Тя обаче се съгласи да участва и в „Музикална академия“, но е изпразнила сериозно джобовете на Иван и Андрей. Кичка Бодурова е довела адвокатите си от щатите, които са й осигурили железен договор.

Както добре знаете, голямата награда в музикалният формат е 100 000 лв, а само хонорарът на 58-годишната певица е 80 000 лв. Бургазлийката е обещала на опосумите, че всички нейни приятели и познати ще пращат СМС-и и така, шоуто ще си избие парите, които й плаща. Тя обаче имали и други изисквания – да представя свои авторски песни, както и да напуска Къщата, което по принцип е против правилата.

Претенциите на Кичка Бодурова обаче вбесили значително по-младата й колежка – Рут Колева, която от завист разкри пикантните подробности около договора на естрадната певица.
ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *