Кеворкян, колко ти плащат да лижеш з*дн*ка на Бойко?

1

Кеворк1Колко пари получи Кеворк Кеворкян за интервюто с Бойко Борсов? Това питат изумени зрители на „Всяка неделя“, които са в потрес от бликащия непрофесионализъм на журналиста.

Вместо да хване събеседника си  и да му задава неудобни въпроси поне за пред хората, той остави Борисов напълно свободно да си говори каквото си поиска и така чаканият диалог, премина в монолог. Зрителите напразно очакваха да попита поне за съдържанието на оня прословут разговор с Кокинов и Найденов, където Борисов пряко нарежда на Кокинов да спре делото срещу Найденов, като едновременно с това дава грозни характеристики на доста магистрати, дори и на главния прокурор и се размечтава да стане педераст, за да изглежда по-интелигентен. Бойко13Такъв въпрос нямаше, а само един удобно общ за СРС-тата, където експремиерът каза, че очаква да завалят нови компромати още от днес.

Разбира се, Кеворк не го поправи, че изтеклото не е компромат, а истинско безобразие и безочие. Извинете ни , че бяхме горделиви, каза смирено интервюираният. Толкова много направихме за България, че се възгордяхме и молим да ни простите. И да ни дадете още един мандат, защото имаме воля да се оправим и да работим за страната, заяви Борисов. Кеворк не го прекъсна. А който управлява следващата година ще бъде политически труп, продължи Борисов, без да се усети, че евентуално говори за себе си. Кеворк пак се съгласи. Неизвестна беше ролята на водещия, категорични са зрителите. Със същия успех интервюираният можеше да си говори сам и да не е нужно някой да стои и да му задава удобни въпроси. На всички е ясно, че интервюто първо е поръчково, второ предизборно и трето платено. Но нали точно Кеворк твърдеше, че е над тези неща? Любопитно е колко души превключиха на друга телевизия по време на „Всяка неделя“, но едва ли някой ще извади подобна статистика преди изборите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0YP3s0FYeEU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *