Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кеворк коленичи и пред Цветелина Бориславова

Цветерина БорисовКеворк Кеворкян направи поредната си чупка в кръста и покани на интервю Цветелина Борславова. След като изчерпа лимита на интервюта с Бойко Борисов – три за четири месеца, направи едно със сестра му, сега стигна и до бившата му жена.  Тя пък веднага заяви, че била милионер от светлата част на прехода и натрупала парите с честни сделки.

Дамата с видими следи от хирургическа намеса по опънатото лице каза, че била предприемчив човек и имала нюх за бизнеса. Продала Си банк за 700 милиона лева и банката продължила да бъде печеливша. Всичко на Боровец било законно построено, даже и лифтът, който минава през държавни гори. При нея нещата били кристаллно честни и затова не се притеснявала от проверки. Но е изненадана, че ще проверяват нея и Борисов за 10 години назад. Сметната палата не трябва да се бърка за такъв дълъг период от време. Нормално е за пет години, разсърди се тя и изрази дълбокото си възмущение, че проверяват и Борисов.

Ние с него се раздлелихме по дълбоко лични причини, заяви дамата. Откакто той стана  премиер, не съм разширявала дейността си, а единствено си упрявлявам аваорите. За да не се получи конфликт на интереси. Държах се дистанцирано от него, не сме се срещали и отдавна не сме говорили.

Явно Бориславова е изпуснала момента със скорошно интервю на Борисов, който пък каза, че се е обадил на бившата си и са изяснили въпроса с лифтовете. Този разговор или не се е състоял, или дамата има твърде къса памет и го е забравила. Но пък заради Борисов си била жертвала кариерата и сега неоснователно я обвинявали в едно или друго. Миналато ми и настоящето ми са чисти и не се притеснявам от никакви проверки, каза една от най-богатите жени в България.

Разбира се, Кеворк Кеворкян беше приятно разсеян и забрави да я попита защо при цялата тази кристална чистота са взривявали джипа й и тя едва отървала кожата, защо двамата с Борисав твърдят различни неща относно това кога са се чували по телефона и защо като няма неговата подкрепа, прави на Боровец каквото си поиска. И защо е толкова загрижена, че Сметната палата проверява бившия й, когато с него нямат нищо, ама абсолютно нищо общо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Кеворк коленичи и пред Цветелина Бориславова

 1. Гацо Отговор

  26.11.2013 в 21:17

  Цветана Карагьозова и Димитър Курвокян са въплъщение да мръсотията и тинята на българското общество.

 2. Нел Отговор

  27.11.2013 в 10:01

  Абсолютно съгласна!

 3. Иванов Отговор

  03.12.2020 в 14:48

  Казват, че тя е най-богатата жена в България. По богатство тя е задминала дори Лидия Шулева. Тя е станала такава докато и защото е била любовница на Бойко-тиквата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *