Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Кеворк Кеворкян опитал да изхвърли дъщерята на Михнева на улицата – с видео

Кеворк Кеворкян

Кеворк Кеворкян

Устатата журналистка Михнева е осъдила Хачо Бояджиев, Тошо Тошев, Гриша Ганчев, Петър Курумбашев, Андрей Райчев и др. Единственото дело, което е загубила е срещу Кеворк Кеворкян. ВКС я осъди да заплати 11 лв. на арменеца заради клевета срещу него, защото го нарекла „ченге и кредитен милионер”.
Днес вече е всеизвестно, че Кеворк Кеворкян е принадлежал към кликата на ченгетата и кредитните милионери.

Заради разговор на Михнева със Симеон Сакскобургготски, документиран от представители на повечето ни медии, в който тя се възмущава, че хора като Кеворкян не са разследвани, а такива като поета Христо Фотев са

За едната бройка Кеворкян да остави Неда Михнева на улицата

За едната бройка Кеворкян да остави Неда Михнева на улицата

осъдени за неплатени сметки за дребни суми.
През 2010 г. Евтим Костадинов огласил публично принадлежността на известния водещ към 6-то РПУ, както и това, че е кредитен милионер.
Кеворк и Гриша Ганчев завеждат ново дело, но този път и срещу дъщерята на Маргарита – Неда Михнева. Исковата молба посочва като причина – оронване престижа на мустакатия водещ и последствията за него, защото Михнева му попречила с изказванията си да поднови договора си с БНТ за излъчване на предаването „Всяка неделя”. Михнева била дарила всички свои недвижими имоти на своята дъщеря. Кеворкян и Ганчев

Маргарита Михнева

Маргарита Михнева

настояват за разваляне на договора за дарението на жилище на улица „Оборище”, за да може то да покрие щетите, които според двамата е нанесла Михнева и които се оценяват на над 250 000 евро. Това дело продължило 7 години и дъщеря ҋ, която живее и раобти в Швейцария, е неколкократно призовавана в съда. Обвинена е, че умишлено е искала да навреди на Кеворкян и Ганчев.
Михнева вече е спечелила делото и не търси съчувствие и отмъщение, а просто хората да научат за историята ҋ, за да не се повтаря.

Виж интервю с голямата Маргарита Михнева! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *