Кеворк бесен: На идиоти от екипа ми звънят телефоните, а аз им плащам

3

КеворкЦели три пъти днес „Всяка неделя“ бе прекъсната от свеж звън на мобилни телефони. Екипът на Кеворк така се беше разпасал, че беше оставил мобилните си включени по време на прякото предаване. Никой не виждаше смръщените вежди на водещия.

Не стига, че предаването му не вървеше с необходимия плам, не стига, че не можа никого да накара да наругае Станишев или Костов – основните му лайтмотиви във всяко издание, ами и телефоните си звъняха, екипът изчезваше да се чуе с някое гадже, а рекламите се появяваха когато ги чака и когато изобщо не ги чака.

Гафове има в почти „Всяка неделя“ не само заради странния начин, по който се води предаването и върволицата от хора, които влизат и излизат, сякаш са се отбили на седянка, а вероятно и заради липсата на точен хронологичен сценарий. Темите са подредени една след друга, но не се знае кой колко ще говори. Събеседникът по желание е в 18,20, но никога не започва в толкова. НешкаИли ще дойде министър Найденов и ще се разприказва като ритната консервена кутия и няма да има кой да го спре, защото на Кеворк сърце и спонсори не му дават, или пък ще се появи Татяна Лолова и ще пита – ами сега какво ще си приказваме цели 40 минути и защо си завършваш годината с мен? Заради Найденов например събеседниците Зуека и Рачков успяха да събеседват само 14 минути, вместо 40. Разговорът с Нешка Робева пък завърши на средата на изречението, защото се появиха реклами.

По всичко личи, че „Всяка неделя“ не е добре дошла в Нова телевизия и екипът не се старае изобщо да я направи професионално. Кеворк също не ги улеснява, защото се отплесва, като говори и забравя за времето. Под сурдинка се говори, че той бил допълнително изнервен от това, че всички гледаме и оборотни журналисти вече са в ТВ7, а на някои им предстои да отидат, само той си остава в Нова и никой не го кани никъде. Обещанието, че днес ще продължи интервюто със Зуека и Рачков, което беше в програмата, отново се оказа една голяма кеворкянска лъжа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Кево нали обеща пред дамата от ВМЗ че след предаването ще уволни един простак,на когото му звъни телефона .

  2. Това предаване е изчерпано отдавна.Този формат на предаване върви по 5 телевизии в едно и също време.Що за глупост.

  3. Просто имам чувството, че Кеворк се напъва да прави предаване, но склерозата му е в напреднал стадий и забравя колко е часът и кого е поканил на гости.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *