Кела събори хасиендата си за 1 млн евро

0
Ченгене скеле
Част от постройките в Ченгене скеле

Известният бивш шеф на СИК – Пламен Дишков – Кела  съборил имота си в местноста Ченгене скеле, край Бургас. Там бившият мафиот има лускозна вила, която се оценява на около 1 млн. евро.

Кела в момента е в бургаския затвор, като дори там се радва на лукс и удобства. Той е сред най-известните личности там, като всички го уважават. След като вилата му  попадна в списъка на строителните инспектори, той е разпоредил на близките си да съборят баровската къща. Според хора, които са виждали имението му, то приличало на хасиенда, която е разположена на брега на Черно море и имало страхотен изглед към залива. Ченгене скеле е защитена местност, заради редките птици, но това не пречи на повечето „бизнесмени“ да строят имоти там. Друг бивш гангстер Стефан Хаджиев – Котката, също беше принуден да събори вилата си. Котката е помощник на Митьо Очите, а неговото имение е било точно до това на Кела. Двамата са изпреварили багерите на общината, а всичко от там е изнесено.

Само в Ченгенето има около 40 незаконни постройки, които чакат багерите да ги съборят. По рибарските канали има издадени 250 заповеди за събаряне на подобни незаконни имения. Кога ще стане обаче това е въпрос с повишена трудност.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *