Кела иска мадама в пандиза, било му скучно

1

Най-известният затворник в бургаския пандиз Пламен Кела си поискал жена. Като мъже, трябва да ме разберете, казал на втрещените надзиратели той и зачакал да му докарат гадже.

Заради многото проверки в затвора обаче надзирателите се въздържали да удоволетворят капризите и нуждите му. Единият подхвърлил, че такава доставка струва най-малко 100 бона, защото трябва да се плати на много хора да си затворят очите. Пламен обаче казал, че няма проблем. Тогава получил отговор, че се работи по въпроса. В затвора са в шах и мат какво да правят с ВИП – клиента си. От таен запис било доказано, че надзирател получавал по хилядарка на месец да изпълнява прищевките му и да внася различни неща отвън.

При обиск при Кела бяха открити няколко мобилни телефона, интернет и други джаджи. Вещите бяха иззети, но той успял да се снабди с нови. Проблемът там е, че надзирателите са бедни, получават мизерни заплати, а клиентът им е много богат. Всеки може да се изкуши и да извърши нещо забранено, смятат юристи. Филм за корупцията в бургаския затвор, който беше сниман тайно, а после прожектиран пред всички, показва колко лесно може да се корумпира беден човек и да стане играчка в ръцете на престъпниците. Нищо чудно засега временно в килията да е вкарана надуваема кукла, която да озапти временно сексмераците на затворника.

Пламен Кела се готви да отлети от зандана. Той обяви наскоро, че е болен от рядко онкологично заболяване и има спешна нужда от лечение в чужбина. Как се свързва заболяването с мерака за секс, засега остава необяснимо.

Бягство от бургаския затвор. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. В една килия седят грузинец и руснак. За добро утро се поздравяват с – дай да те опъна. При тях вкарали арменец и го опънали. Той почнал да плаче. Надзирателя попитал защо плаче, а грузинеца казал “ виноград хочет ( грозде иска ). Надзирателя само че не паднал: зимата в затвора че и грозде. А х.й не иска ли? Грузинеца казал: давахме му но плаче… Та Кела….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *