Кейт Мидълтън засенчи кралица Елизабет Втора

0

Кралица Елизабет Втора сериозно се разсърдила на снаха си и двете говорят само служебно. Причината за разпрата е типично женска. На шествието по Темза с лодки, но което се беше струпал половин Лондон, вместо кралицата, англичаните зяпаха снаха й.

Изключително стилният й и модерен тоалет, изцяло в червено правеше Кейт да изглежда като принцеса от приказките, докато свекървата беше заложила на пастелен костюм. Това е нечувано неуважение и вероятно съпругата на Уилям не го е сторила да унижи Елизабет, а по-скоро от желание да уважи празника й, смятат от двора. Кралицата чества своя диаментен юбилей и по протокол никой не бива да я засенчва с по-пищно облекло от нейното. Кейт не само я засенчи, но и обра овациите на публиката, които по правило се полагаха на Нейно величество. Модните критици викаха ура за избора на Кристин, вестниците се скъсаха да пишат за него, но и не забравиха да я укорят, че е трябвало да се съобрази и да се облече по-прилично.

Камила и Чарлз бяха с ненатрапчиви бели тоалети в тон с Елизабет. По същия начин бяха облечени и придворните дами. Кралското семейство посрещнало гафа с подобаваща хладина и резервираност. Кейт разбрала, че е сбъркала, но нямало как да скочи от лодката и да иде да се преоблече. Затова смело застанала на борда и посрещнала заслужените овации на публиката. Гафът е и в съветниците по протокола на младата двойка. Те прекрасно знаят произхода на Кейт и би трябвало да се намесят при избора й на облекло.

Скандалът развесели младежите в Англия и натъжи старата гвардия. В социалните мрежи се появиха еретични изказвания от рода на „Браво, Кейт, натри носа на старата кошница!“ Но мненията бяха изтикани встрани от уважение към кралската институция. В момента Кейт е любимка на младите на Острова и е на път да достигне славата на принцеса Даяна. Свекърва й обаче се тревожи за още нещо – младата двойка все още не дава признаци, че ще я дари с наследник.

Кейт е новата любимка на народа. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *