Кеф! Ивана се изгаври със Слави Трифонов

1
Ивана
Певицата нахрани наглия водещ

Най-после се намери кой да затвори устата на Слави Трифонов. Водещият на късното вечерно предаване беше поканил певицата Ивана, но с това си вкара автогол. Тя беше гост в новият формат на Шоуто на Слави – Лигата на необикновенните.

Много форумци със задоволство се кефят на фолк дивата. Наглият шоумен на два пъти се подигра с визията и теглото на Ивана. Първият път тя тактично отби нелепата забележка, но втория път не се сдържа. Дългият се изгаври с певицата и я сравняваше със стари снимки, на които тя е доста по-слаба и секси. В отговор Ивана му каза, че и той е бил млад и с коса, ама сега нищо не е останало.

Това изказване зарадва много хора. Всички дружно викнаха – УРА, затвориха устата на Слави Трифонов. Ивана се ползва с голямо уважение сред феновете и колегите си. Тя на е типичната чалгаджийка, която прилича на порно звезда. Според много хора Ивана е с класи над всички нейни колежки. Също така е известно, че Слави никък не го бива с дамите. В последно време той се държи изключително нагло и надменно с всички гости, а да не говорим за подчинените си. Подиграва се без да се замисли за последствията. Дали това е сценарий или реалното му държание, не е от голямо значение. Важното е, че го сложиха на мястото му и му показаха, че не е Господ.

Слави Трифонов
На никой не му е приятно да го оплюват

Може само да гадаем, дали Трифонов ще си вземе поука от случилото се, но подигравките които плъзнаха в интернет, трябва да го накарат да се замисли сериозно.

Ивана като водеща на „Шоуто на Слави“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *