Кеф! Хакери прецакаха БТВ – пуснаха финала на „Стъклен дом“ безплатно!

4
Стъклен дом
Всички вече са го гледали

БТВ отново станаха обект на хакерска атака. От платения  Voyo беше свален последният епизод на сериала „Стъклен дом“, като филмът е разпространен безплатно в нета.

За сега не е ясно кой е пуснал, най-чаканите серии на сериала в интернет пространството, но е ясно че много хора мрязат националната телевизия. Финалът на Стъклен дом е качен още преди 5 дена. Сайтът е безплатен, като може да гледате онлайн, без нужда от сваляне на филма. Разбира се, сериите са смъкнати от Voyo, където БТВ принуждава феновете си да плащат по 8 лв., за да гледат филмите преди излъчването им в ефир. Лакомията обаче им изигра лоша шега. Сега филмът е пуснат „благотворително“, като почти всички заинтересовани са изгледали последните епизоди. Тези пък, които са си платили, за да гледат любимият си сериал във Voyo, разказаха по форумите какво ще се случи на финала.

Voyo
Voyo прекаца БТВ

В понеделник от 20 ч. БТВ ще имат скандално нисък рейтинг, а ако не беше жаждата за пари, телевизията щеше се да радва на огромна гледаемост.

„Стъклен дом“ върна публиката към бг продукциите. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. бТВ бяха добре, след това много си повярваха и всичко тръгна надолу! Лакомията погубва рано или късно. Voyo… ДА БЕ, ДА!!!
    Да продължават в същия дух и да си пускат само турските сериалчета, а от скоро и „новия“ сериал от 1978 ГОДИНА – ДАЛАС!
    На печелившите – честито! :)

  2. Гадни телевизионери! Изтриха всички записи от България търси таланти. Няма такава телевизия, която за всичко да иска пари, дори за дечицата, дошли да пеят безплатно!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *