Казанлък избра 44-та Царица Роза

1
Ето я новата Царица Роза

Вчера вечерта бе избрана 44 – та подред Царица Роза. Носителката на престижната корона се казва Нели Нанева Славова и тази година е била абитуриентка. Нели е избрана от 11 членно жури с председател Андре Пике, която е общински съветник от побратимения град на розите  – град Грас, който се намира във Франция и  се слави като парфюмерийната столица на меката на модата.

Нели е избора на гласувалите в онлайн запитването

Любопитен факт е, че Нели Нанева Славова е избрана за Царица Роза и в онлайн гласуването. Първа подгласничка на  Царица Роза стана Ивона Балъкчиева, а втора Миглена Георгиева. Приказните и нетрадиционни по рода си награди за победителките са осигурени от спонсорите на престижния конкурс, но най – хубавата от тях естествено отиде при новата Царица Роза.

Нели Славова като победителка на конкурса в Казанлък получи традиционната вече покана от Японското посолство да посети страната им, която се  слави със своята специфична източна култура и дълбока душевност. В Япония в момента се намира и миналогодишната Царица Роза Симона Петкова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *