Къци Вапцаров стяга предаване след Вип Брадър

1
Къци стяга шоу

Водещият на култовото предаване “ Риск печели, риск губи“ изглежда е решил да се завърне на малкия екран чрез Вип Брадър съвсем не случайно, а съвсем целенасочено.

Къци в къщата

От Нова тв издават, че любимецът на поколения българи Къци Вапцаров е склонил да стане част от формата не само като останалите родни звезди срещу няколко завидни хилядарки, а и при условие, че медията му даде поле за изява и на пролет той стартира в националната телевизия свое ново предаване, което щяло да има много отпратки към „Риск печели, риск губи“.

Самият Къци Вапцаров издаде пред  Черната Златка,  Бони, Орлин Павлов и компания, че счита, че щом телевизията проявява интерес към неговата особа, тя неминуемо ще получи това, което иска. От Нова тв пък издават, че Къци Вапцаров вече има подписан договор и още на пролет ще блесне с новото си шоу в медията, като ако проектът му е успешен от дирекцията на медията са му обещали, че на драго сърце ще удължат контракта му.

Къци иска да блесне с ново шоу!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. АБЕ ТОЯ КОЙ ЩЕ ГО ГЛЕДА ПО ТВ? ОТ ТОЯ ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА! ТИЯ НЯМАТ ЛИ СИ КАДРИ, ЧЕ ОПРЯХА ДО СТАРИТЕ ПЛЕСЕНЯСАЛИ БУРКАНИ…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *