Къци се разплака в Къщата

3

Къци Вапцаров се разплака, когато съквартирантите му казаха какво мислят за него. Сълзите избиха в очите на дребничкия шоумен, който бе наречен досаден като муха, взискателен, мърморещ като свекърва и още куп комплименти. По-милозливите от съквартирантите казаха, че трябва да си ходи, защото е вдигнал кръвно, добър човек е и този формат не отговаря на душевността му.

В Къщата той се измъчва. И докато доста от подмятанията бяха обидни, Мариана Попова, която често не е много деликатна, този път можеше да вземе Оскар за съчувствие. Тя каза, че Къци трябва да излезе, тъй като е деликатен човек и не заслужава другите мъже в къщата да му се подиграват за ниския ръст или изтънчеността му. Тук шоуменът съвсем се разплака, но вдигна палец в знак на съгласие с нея.

 В списъка за изгонване попадна отново Бони, този път защото се скарала с Никол как се готви манджа. Никол, като домакин на Къщата веднага използва това и я номинира. Този път в списъка попадна и Златка, само защото отборът й загуби в състезанието по познаване на имена. Виновна си беше и самата Златка, която не можеше добре да опише личностите от картончетата, някои й бяха съвсем непознати, като например образователния министър и докато тя се пънкаше какви жокери да даде, времето й изтече. Така Къци, Златка и вечната Бони ще се състезават кой да остане в играта, но по предварителни проучвания ще излезе Къци, тъй като не умее да прави шоу и е най-безинтересен на зрителите и най- много дразни съквартирантите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ERaa1U85mGE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Това ли трябва да е моделът на поведение, на който трябва да стават свидетели децата ни?! на тия МАЛОУМНИЦИ „големите мъжаги“ Юлиян, който се държи като жена интигантчица, Фънки мазен и прост колко си щеш и Орлинчо вече взе да се излага. Много ме е срам да я гледам тая паплач, как се държат с един възпитан, сдържан и дружелюбен човек като Къци !!! Не му трябва на българското население точно от това да попива.

  2. Иван Ласкин е пълен резил с поведението си!! Май се е взел нещо за много велик! Въздухар!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *