Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Къци сам излиза от Къщата?

На шоумена му дойде твърде много. Седем номинации от 14 възможни, подигравки зад гърба,  злобнички имитации на действията му, следене под лупа и дебнене на всяка крачка. Мъжете му слагат цветя край леглото и го погребват, жените, без Мариана и Бони, го гледат снизходително, в подобна обстановка дори и най-добрият шоумен не издържа.

Той се разплака и в леглото си, когато Мариана дойде да му обяснява, че го е номинирала за негово добро. За пръв път Багата наддигна глас и защити съседа си по легло. Оставете го. Номинирайте си го, но не му се подигравайте, хвърли се в защита той и мъжете подвиха опашки.

Най-жестока днес неочаквано за всички беше Златка. От състояние на ревливост, тя премина в състояние на нападателност и ирония, крещя му като селянка на полето и едва не го ступа заради настояването му да си научат първо текста, а тогава да репетират песента, която трябваше да изпеят. За шоумена е нормално да иска да научи текста, но Златка тропаше с крак, имитираше го, крещеше му, белким запее. Техният скандал беше любопитен за наблюдение, защото докато тя беснееше, като фурия около него, той й отговаряше със спокоен и разумен глас и тихо изреждаше доводите си. Ръководителката на групата – Бони, се хвана за главата как да научи четирима различни по характер хора, в това число и Багата, да пеят фолк. В края на краищата четиримата се издъниха и пяха толкова фалшиво, начело със Златка, че сигурно целият Нови хан се изсели временно, докато се подвизаваха на сцената.

Единствени успяха да ги минат по музикален сакатлък  Ники и Патрашкова, които изпълниха ария от операта „Травиата”. Къци обаче не беше недоволен от представянето си. Той даде всичко от себе си, но после сподели с Багата, че не може да живее с хора, които не го разбират и които са го превърнали в жертва и домашен шут. Той е първият, който би излязъл с охота сам, ако с това не нарушаваше правилата на играта.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Къци сам излиза от Къщата?

  1. marmari Отговор

    13.10.2012 в 10:06

    Имате ГРЕШКА, Златка настояваше да си научат текста, а Къци каза, че нямало нужда и щял да излезе да пее с текст в ръка. караше ги да правят някакви негови интерпретации на песента с извивки и на три гласа да пеели и не даваше на Бони да му дава съвети, нищо че песента е в нейният стил, той знаел повече.
    Преди това не хареса нито една песен от онези, които останалите в отбора искаха да пеят и накрая Биг Брадър се ядоса и сам им наложи тази песен.А Къци не спря да мърмори и да заплашва, че няма да пее с тях. Як дразнител е този човек, и аз да бях, и аз щях да му се разкрещя НАКРАЯ! Гледайте повече живите предавания, не само откъсите скалъпени от операторите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *